vrijdag 9 juni 2017

Horeca vlees groothandel

In onze online slagerij maken we onderscheid tussen de productcategorieën vlees en vleeswaren. In veel restaurants is vlees de belangrijkste component van. Fortuna is gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment vleesproducten en specialiteiten voor horeca en groothandel.


Horeca Vleescentrum is een horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen culinaire inspiratie maar ook een breed assortiment horeca producten. Euromeat, horeca leverancier voor vlees vis garnalen wild en gevogelte.

Culi-Vers is een vleesgroothandel die vanuit Eelde (Drenthe) de noordelijke provincies bedient. Wij leveren verse vlees - en vleeswaren van de beste kwaliteit. Bidfood is de vleesleverancier voor horeca. Ook biologisch en premium kwaliteit. Zagt Vlees Amsterdam is een horeca vleesgroothandel gericht op restaurants, hotels en slagerijen die met vlees willen werken van hoge tot zeer hoge kwaliteit.


Den Houdijker Vlees is een horeca groothandel die vers kwaliteitsvlees levert aan de horeca. We hebben een breed aanbod aan . De slager voor horeca en grootverbruik, zoals hotels, restaurants en cateringbedrijven, in Nijmegen e. Wij zijn altijd op zoek naar het mooiste en beste stukje vlees , maar dan wel tegen een .

We zijn als vleesgroothandel koploper in de ontwikkelingen en staan bekend om de kwaliteit en versheid van de producten waarmee wij werken. Kwaliteitsvlees voor de Horeca. Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze.


Voor de horeca verzorgen wij het allerbeste . Diepgevroren gyros, zo aan het spit, klaar voor gebruik. Dankzij het langzame ontdooi proces tijdens de bereiding blijft de gyros langer vers en sappig. Deze vleesgroothandel levert steeds kwaliteitsvlees aan particulieren,.


België zowel beenhouwers, horeca , bakkers als particulieren van vers kwaliteitsvlees. Gespecialiseerd in vlees en vleesproducten op recept en op maat. Levering aan maaltijdindustrie, horeca en grootverbruik. Welkom bij Van Kooten Vleesgroothandel B. Een familiebedrijf met oog voor kwaliteit, persoonlijk contact en service. U vertelt hoe u ons kwaliteitsvlees.


Freshco vleesgroothandel in Limburg, al ruim jaar dé vleesgroothandel met een uitgebreid vers en diepvries assortiment vlees voor de horeca ! Als horecabedrijf heeft u behoefte aan een partner die u de beste kwaliteit kan leveren. Uw bestellingen moeten snel en met de juiste regelmaat worden . HET VLEESCENTRUM bv - Import-Export Groothandel en Horecaservice. Fantastisch mals vlees voor de horeca.

Welkom, Allal Vleesgroothandel BV is een vleesgroothandel gespecialiseerd in 1 Halal Kalfs-, Lams- en Rundvlees. Door onze jaar ervaring in de . De meest volledige site met ruim . Meat Service is uw groothandel voor hoogwaardig Wit-Blauw rundvlees en West-Vlaams rood .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts