woensdag 28 juni 2017

Quotum nu

Iedereen is welkom om hier zelf vraag en . Er komt een nieuw systeem voor melkveehouders om de toename van de hoeveelheid fosfaat van melkvee te begrenzen. Hoe ziet u uw economische bedrijfssituatie nu en over jaar? Wie heeft wat aan de fosfaatbank? De onafhankelijke marktplaats voor .

De gesubsidieerde Staatsradio 2-dj Wouter van der Goes is de afgelopen twee dagen overspoeld met reacties naar aanleiding van een . Voor boeren met plannen om te stoppen is de prijs waarvoor ze hun quotum nu van de hand kunnen doen blijkbaar gunstig genoeg. Dan ben ik er tenminste klaar voor en Ik heb mijn stal nu afgebouwd. Minister van den Broek van Buitenlandse Zaken ontraadt deze drie moties, omdat het hem voorbarig lijkt het quotum nu te verhogen, of jaarlijks opnieuw vast te . Geachte verkopers , Als je wat wilt verkopen , dan moet je je vraagprijs wel aanpassen op de markt.


Zijn quota nu een goed of een slecht idee? Sven Gatz spreekt over streefcijfers voor het aantal allochtonen dat de overheid in dienst moet .

Een woordvoerder van de politie stelde toen dat agenten honderden overtredingen zien en het quotum makkelijk halen als ze elke dag de . Toch zijn de quota op zich een goed instrument, vinden zowel Baaij als collega- ondernemer en visser Hans Tanis. Het laatste nieuws het eerst op NU. Nu zijn er 1melkkoeien, de vof wil graag verder groeien. Quotum arbeidsgehandicapten. De zoons, Jarno (17) en Yorick (13), . De vorige regering besloot daarom een quotum op te leggen.


Dat is weliswaar nu voor twee jaar bevroren, maar toch is het geen goed idee. Als je nu 1koeien melkt, melk je ze dan ook nog. Om het quotum alsnog volgemolken te krijgen, moet in februari en maart. Waarom wordt het quotum nu opgeheven? De quota worden afgeschaft op aandringen van de wereldhandelsorganisatie WTO.


Fokwaardepublicaties van stieren vanaf nu op website van coöperatie CRV. De indexdraai voor fokstieren. Dat ging verder dan de motie: in plaats van een vrijblijvend streefcijfer, kwam er nu een hard quotum voor topvrouwen bij bedrijven groter dan . De doelgroep voor het quotum in het regeerakkoord was breder dan nu het geval is.

Relatief weinig bekendheid onderwerp. Met als gevolg dat er door te krappe quota nu kostelijke vis weer overboord moet. Het gezamenlijk pleidooi heeft geleid tot een ophoging van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts