woensdag 28 juni 2017

Terras en co

Bekijk onze scherpe aanbiedingen! Grootste assortiment en scherpe aanbiedingen! We verkopen naast Vuurtafel en Inbouwhaarden, de Retro . Tafelhaarden op propaan of aardgas.


De warme sfeermaker voor uw tuin, balkon of terras.

De Happy Cocooning Cocoon Tables brengen sfeer op terras en balkon. Een buitenhaard met gasbrander geeft uw terras meer sfeer en warmte . U bent op zoek naar iets wat echt sfeer in uw tuin geeft? Feuertisch ist einer Tisch mit einem gas einbaukamin.


De zonweringdoeken van weinor in meer dan 2doekdessins verleiden door italiaans design, langdurige kleurechtheid en de beste kwaliteit welke duurzaam. Living, Ruime living met veel lichtinval (wit geschilderde muren). Keuken open, volledig ingerichte keuken met alle voorzieningen: oa frigo, vaatwasser,.

Terras , mooie terrassen. Dan is er een nachthal met slaapkamers (15m², 10m², 9m²), een met toegang tot het terras , een badkamer, een doucheruimte, een apart toilet. Aan de achterkant van het gebouw, slaapkamers met toegang tot het terras ideaal georiënteerd.


Badkamer met wasplaats, kelder. Volledig beheer van de werken, realisatie en exterieurontwerp. Aannemersbedrijf van Houten en Co Leiden voor de aanleg van een tuin, bestrating, terras , buitenverlichting, vijvers, etc. Via telefoon contacteren Via e‑mail contacteren.


Appartement met slaapkamers en terras in een rustige omgeving, kort bij het centrum. Deze speciale editie bevat 2. Het appartement beschikt over een open leefruimte, geïnsta. Een verhoogd terras is niet alleen mooi maar heeft ook veel voordelen. Zeer goed gelegen ruime rijwoning met slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en groot zonnig terras. Indeling : inkomhal, ruime living en eetplaats, grote keuken, . Nazomerboost voor tuin, terras en balkon (deel 2) - Famiflora te Moeskroen is het grootste tuincenter van België (200m²).


In het centrum van Herne vind je deze degelijke woning, Het omvat een inkomhal met apart toilet, een living, salon, half open ingerichte keuken, grote . Ruim en mooi slaapkamer appartement met groot terras en garage gelegen in de deelgemeente Herent.

Indeling: Via ingesloten buitentrap heeft u toegang tot. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een mooi en degelijk aangelegd terras en oprit zijn steeds meer een must voor. Wij hebben naast ons mooie restaurant met open keuken, een groot terras en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts