donderdag 29 juni 2017

Hardhout open haard

Het gaat om vlonderplanken van hardhout (bankirai o.i.d) Er zitten een paar rotte plekken tussen, maar verder is het nog goed. Ongeveer jaar ou maar het . Sterker nog: Het wordt in de tropische gebieden ook gebruikt als brandhout. Maar ook lichtere houtsoorten kunnen in uw haard , alleen branden ze sneller . Dit meer op Gratisopenhaardhout.

Eiken-, beuken- én kastanjehout zijn hier al eeuwenlang de edele houtsoorten en het is dus zwaar zonde om die op te stoken in je open haard. Elk type kachel vraagt om een andere houtsoort. Hard hout is geschikt voor convectiekachels en de open haard.


Speksteenkachels branden beter met zacht. Essenhout is zeer geschikt als openhaardhout. Het spat niet en heeft een rustige vlam. Kijk op de site voor ons aanbod essenhout!

Azobé is een harde houtsoort en zorgt voor een zeer hoog rendement. Pallet ovengedroogd eiken haardhout. Betreft gemixed hout voor in de houtkachel, allesbrander of openhaard.


Al meer dan jaar de grootste openhaard hout leverancier van Nederland. Hardhout voor starten van vuur in open haard en kachel. Het hout in deze haardhout zakken is bijvoorbeeld perfect geschikt om uw open haard , houtkachel of . Harde houtsoorten voor in de open haard ? Wij leggen je uit welke harde houtsoorten er zijn en wat de voordelen en nadelen zijn. Is het stoken van geverfd en geïmpregneerd hout in een allesbrander nou. Openhaard is niet verboden om te gebruiken, . Kachelhout verschilt van haardhout.


Zo is al het haardhout wel geschikt voor de kachel, maar zijn niet alle soorten hout geschikt voor de open haard. Om u hierbij te helpen kunt u bij ons eenvoudig haardhout bestellen. U bestelt het haardhout online en u kunt dit dezelfde week nog opstoken in de openhaard.


Online haardhout bestellen. Direct haardhout bestellen.

Of op zoek naar haardhout voor uw openhaard ? Optimaal gebruik van houtkachels en houthaarden. Open de luchtklep van de houtkachel geheel voor voldoende luchttoevoer om het vuur goed aan te krijgen. Steek je tijdens de koude herfst- en wintermaanden geregeld de houtkachel of de open haard aan?


Wij helpen je niet alleen bij de keuze in houtsoorten , maar . Hout uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer voor in de open haard , houtkachel, tuin of voor andere toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts