dinsdag 20 juni 2017

Rundvlees kopen bij de boer

De beste adressen waar je boerenproducten kunt kopen vind je op LekkersDichtbij. De boer is anoniem geworden. We kopen ons vlees niet meer bij een boer , maar in een helverlichte, gekoelde supermarkt. Waar is het eigenlijk fout gegaan.


Hierin staan een aantal adressen en websites vermeld waar je zelf vlees direct bij de boer kan kopen.

Ik ben fan van dit concept! Bij Eytemaheert kan je duurzaam vlees kopen bij de boer. Wij zetten ons af tegen de industriële, snelle productie van voedsel en verkopen daardoor uitsluitend . Op deze website vindt u een overzicht van alle aanbieders van vlees uit eigen fok.


Ontdek waar je smakelijk vlees recht van de bioboerderij kan kopen. Biovlees kan je ook rechtstreeks bij de bioboer bestellen. Vlees kopen bij de boer Noord-Holland (H)eerlijk vers vlees uit eigen streek!

Ons vleesvee wordt gefokt en gehouden op het eigen rundveebedrijf in het Brabantse Odiliapeel. De dieren worden van kalf tot volwassen . Dat zorgt voor mals vlees met een excellente smaak. Wij kopen bij de boer en leveren rechtstreeks aan de consument.


Welzijn van de koe, de boer en de . Wanneer je rechtstreeks bij de boer koopt, weet je bovendien ook dat je steeds. Van groenten en fruit over zuivel en vlees tot kruiden en hoeve-ijs, je vindt ze . Vindt verkooppunten waaraan deze veehouder rundvlees levert en hoe dit . Diervriendelijk vlees bestellen. Rundvlees en varkensvlees. Of het nu om aardappelen, groente en fruit gaat of om zuivel en vlees. Van wijnen tot bier, van aardbeien tot asperges.


Lokaal vind je het verschil, het bijzondere . Tegenwoordig weten wij vaak niet meer waar het vlees dat we eten vandaan komt, jij wel toch? Koop jouw vlees bij de boer!

Kies uit een compleet vleespakket of losse onderdelen. Ons doel is betaalbaar en eerlijk . Direct kopen bij de boer. Producten van eigen boerderij zoals groente, fruit, vlees , eieren en kaas. Kom beleven, proeven en genieten op de boer -gondische markt op het erf van. Wij verkopen biologisch vlees.


In onze boerderijwinkel kunt u heerlijk vlees kopen van onze eigen runderen en lammetjes. U wilt biologisch vlees bij de boer vandaan en een ruime keuze? Ook voor Zeeuwse kaas en -streekproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts