woensdag 21 juni 2017

Planten met weinig onderhoud

Kamerplanten die weinig water behoeven hebben een dikke opperhuid of een beschermende waslaag. Dit beperkt de verdamping van water. Wil je een tuin, maar heb je weinig tijd? Kies voor onderhoudsvriendelijke planten. Investeer in een onderhoudsvriendelijke haag, zoals Taxus.


Kies dan voortaan voor deze gemakkelijke tuinplanten.

Deze twee vetplanten hebben weinig onderhoud nodig, dus veel omkijken heb je er . Zodra de grond is bedekt, zal er op die plek weinig onkruid groeien. Hoe u het onderhoud van planten in potten beperkt leest u hier. Deze van oorsprong Chinese plant is alomtegenwoordig in kantoren en interieurs.


Ze hebben weinig licht en weinig onderhoud nodig, maar . Geen groene vingers of weinig thuis maar wel zin in een waanzinnig huis vol weelderige planten ? Zie hier vijf planten die zelfs jíj in leven kunt . We vinden planten mooi, maar willen het liefst exemplaren die weinig verzorging nodig hebben.

Voila, een handig lijstje om te bestuderen! Een tuin onderhouden kan nogal een klus zijn. Planten met weinig onderhoud ! En wellicht heeft u daar helemaal niet te tijd voor. Ben jij niet zo goed in het onderhouden van planten of is jouw huis erg donker?


De aloë vera-plant verzorgt zichzelf eigenlijk al heel goed – dus minder werk voor jou! En dat zien wij plantenkillers . Veel groen weinig onderhoud. Volgens tuinontwerper Maria Schlepers is dat heel goed te . Niet elke dag thuis, maar wel behoefte aan kamerplanten om de lucht te zuiveren ? Bekijk hier de populairste kamerplanten die weinig water nodig hebben. Makkelijke kamerplanten met weinig onderhoud bij Tuincentrum. Een onderhoudsarme vaste planten border is redelijk eenvoudig te realiseren.


Onderstaande soorten zijn sterke vaste planten die weinig eisen stellen en de . Sommige bloemen en planten hebben meer verzorging nodig dan anderen. Deze soorten hebben weinig water en onderhoud nodig : Akelei. Na meer dan jaar gepassioneerd omgaan met tuinplanten en de opvolging.

Zo is het voor mij erg belangrijk dat het onderhoud beperkt is en door. Hoewel planten een mooie en zelfs gezonde toevoeging zijn aan het interieur, is het onderhouden van planten niet voor iedereen weggelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts