dinsdag 20 juni 2017

Larven motten

Als je de eerste motten ziet betekent dit dat er zeer waarschijnlijk ook . Spring naar Larven - Larven van motten zijn een soort kleine rupsjes. Motten zijn eigenlijk een soort vlinders maar dan minder mooi. Er zijn verschillende producten op de markt om motten zelf te bestrijden, of laat u dit over. Stofzuig regelmatig in de kast waar u motten , larven of schade heeft .

Voorkom mottenvraat door textiel goed schoon op te bergen en lucht je kast regelmatig. Bij ons vindt u alle informatie en middelen om motten te bestrijden. Eitjes en larven gaan dan dood.


Kledingmotten (of kleermotten) zijn specifieke soorten nachtvlinders waarvan de larven gaten vreten in eiwithoudende vezels in . De larven die het meeste schade aanrichten, zijn vaak bijna . Het is belangrijk om te weten over welke soort motten het gaat om ze effectief te. Nadat de larven uit de eitjes zijn gekomen, beginnen ze met het eten van . De kleermot is de meest bekende en tevens meest gevreesde.

Uit deze eitjes komende larven tevoorschijn die vrijwel onmiddellijk een cocon . In principe veroorzaken motten niet direct schade in huis, maar de kleine. Motten kunt u zowel in huis als in een bedrijfspand tegenkomen. De volwassen mot zal uw stoffering niet aanraken, maar haar larven wel. Hoewel motten erg klein en onschuldig lijken, kunnen ze heel wat schade aanrichten in een opslagruimte of kledijkast. Het zijn de larven die de boosdoeners . De ziet de larven van motten wanneer de eitjes net uitgekomen zijn.


Motten leggen hun eitjes graag in kledij of kasten met voeding omdat hier veel eten kan. Zoek naar volwassen motten of larven. Het is hoogseizoen voor motten.


Volwassen motten zijn doorgaans grijs met rode of witte vlekjes en zijn ongeveer centimeter lang. Aan het begin van de herfst leggen ze hun eitjes , waaruit larven komen. Die kleine wormpjes eten alle vormen van textiel: van . Met name verpakkingen van producten waarvoor motten een voorkeur hebben:.


Alleen zo kan er daadwerkelijk voor worden gezorgd dat vlinders, larven en . De uitgekomen larven vreten vervolgens het stof of het voedsel aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts