vrijdag 21 juli 2017

Afmeting ordner

De zwarte A4- ordner van het 123inkt huismerk houdt papieren dossiers en documenten overzichtelijk bij. De ordner is gemaakt van met zwart PVC overtrokken karton . Kleur Zwart Giro-bank ordners met afmeting A4. Kwalitatief hoogwaardige panorama ordner met gepatenteerde 180°. Sjabloon om zelf ordnerruggen te printen voor de meest gebruikte merken ordners.


Maak je eigen insteek etiketten voor jouw ordners.

Koop je ordners en ringbanden bij Manutan. Snelle levering, bestel veilig in onze webshop en kopen op rekening. Met productiesites in Europa is Exacompta . Esselte PC printbare rugetiketten voor plastic ordners. Kartonnen etiketten voor Esselte plastic ordner (mm). Leitz 180° plastic panorama ordner.


Bij HEMA heb je ruime keuze uit mappen, ordners en nog veel meer. Bekijk het volledige aanbod op hema.

Afmetingen , x 1x 0. Materiaal grams Etiketten papier mat. Optie Zonder luxe-afwerking . Staples AL-model Insteekmap. Daarnaast heeft deze ordner een plastic etikethouder met verwisselbaar etiket. Ordner van gerecycled karton, voorzien van hefboommechaniek voor mm perforatie,. Een ordnerkast is ideaal geschikt voor het opbergen van uw ordners en uw kantoormateriaal.


De meest verkochte afmeting is H1x B1x Dcm. Ontwerp en druk de insteekkaarten voor ordners zelf af. Zijn uw ordners voorzien van een insteekhoes op de rug dan kunt ze. Omschrijving Stickers (klein formaat).


Het nieuwe jaar staat voor de deur en alle ordners moeten een nieuw etiket krijgen Krast u het jaartal met een dikke stift door of gebruikt u deze . Korte uitvoering afmeting 38x148mm. Met metalen strip en kunststof afdekplaatje. De snelhechterstrip is voorzien van ponsgaten waardoor deze in een ordner. Kleur van het product: Violet, Formaat: A Maximumcapaciteit: 3vel.


De ringband (of ordner ) is een map van hard karton, dat meestal met pvc- kunststof is.

Elke afmeting heeft door zijn afwijkende formaat zijn eigen matrijs. Geen saaie ordners meer in de kast met deze rugetiketten. Elba Astaand PP 75mm zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts