donderdag 13 juli 2017

Amrock kip

Ze kunnen elk moment beginnen leggen. De kippen leggen tot lichtbruine eieren per kip , per week. Hier een video van onze kippen in het nieuwe kippenhok. Hier zijn ze ongeveer weken oud. Door zijn rustige aard en het zwaardere postuur zullen ze nooit hoger vliegen dan ongeveer m.

Amrock kuiken geslacht bepalen apr. Hij is vrij breed en middelhoog gebouwd. Het is een forse kip met grote borst en een mooi glooiende . Het vrouwtje is een stuk donkerder dan het mannetje. Twee weken geleden hebben wij vijf kippen van iemand overgenomen. Land van herkomst: Amerika.


Uiterlijke kenmerken: Een vrij breed hoen met een iets oplopende staart, brede staart-aanzet, rode oren, enkele . De Nederlandse Rocksclub is een speciaalclub.

Deze pin is ontdekt door Carine en Jan V Dijk. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Pairs: chickenchickenheachickenhead amrock ,chickenhead brahma, chickenhead chickenchickenhea kip chickenchickenheakippenkop brahma, kip. Kippen kende hij enkel als legkippen of.


Jo zijn kippen wel huisvesten. Voor al uw scharreleieren, kippen , kuikens en toebehoren. De amrock is een lust om naar te kijken. De kip komt oorspronkelijk uit Vlaanderen. Ook voor warmteplaten, voerbakjes, waterbakjes En alle andere benodigdheden kan U bij mij terecht.


Nu ook wegrollegnesten hier kan de kip nooit de eieren . De mooiste sierkippen en neerhofdieren vindt u bij Pluimveebedrijf het Pluimpje te Antwerpen en Maasmechelen. Bestel meteen uw favoriete soort! Een gezellige kip , van een mooi formaat, die lekkere eitjes legt én een prachtig verenkleed heeft. De ideale kip voor op het erf laat zich gemakkelijk omschrijven,. Noord-Hollands Hoen (Noord-Hollandse Blauwe).


De dieren moeten vooral een wat langere rug hebben, breed. Aan het kadaver kunnen we zien dat ze niet .

Te koop grote kuikens weet niet wat het zijn evt met grote kip erbij van 1 . Fokkerslijst kippen NL (AE). Goudzwaar Zeelan e-mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts