maandag 17 juli 2017

Haardhout 25 cm

Beuken (grof) haardhout 25cm. Essenhout is zeer geschikt als haardhout. Wanneer u voor 16:besteld heeft u het morgen in huis. Lengte houtblokken, cm. Doorsnede houtblokken, tot cm. Soort haardhout , Berkenhout .

Is het haardhout gedroogd en goed gedroogd. Los gestort of gestapeld ( gestapeld is ongeveer keer zoveel als los gestort). Berken haardhout nodig voor uw kachel of haard om direct te stoken? Het is belangrijk dat het hout droog is als het de kachel . Brandhout eik droog hele pallet.


Houtsoort: Eikenhout haardhout , met zorg gekloof gedroogd in stukken van ca. Eik “mix” loofhout: eik, am. Ovengedroogd: Het hout is . Het openhaardhout wordt op maat gezaagd in lengtes van cm.

Vervolgens wordt het haardhout opgestapeld op pallets in houten kisten. Wubs Openhaardhout levert al meer dan jaar haardhout in Drenthe en. Openhaardhoutweb is dé leverancier van schoon en droog openhaardhout van perfecte kwaliteit. Ervaar het zelf en plaats uw. De halve pallet heeft een inhoud van m³ strak gestapelde blokken van cm.


Big bag stookmix haardhout met een inhoud van kuub los gestorte blokken. Pallet 2mHaardhout Eik ovendroog. Handzame stukken gekloofd. Per kuub €30- afhalen is ook mogelijk.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vochtpercentage, -. Deze kun je gebruiken in de open haard en opslaan in bijvoorbeeld de tuin. De blokken hebben een lengte van ongeveer á centimeter.


Ons haardhout is gekloofd in stukken van centimeter en bestaat uit een mix van beuken, berk, eik en es. U kunt daar ook nog onder meer haardblokken, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts