vrijdag 28 juli 2017

Friese hondenrassen

Hier vindt u informatie over karakter, eigenschappen en opvoeding. Frieslan hier komt hij al eeuwenlang voor, vroeger vooral in het Friese merengebied. Veel informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden en kennel in het . De Wetterhoun is een eenvoudige hond , die fors gebouwd is.


Hij is een stoere bewaker van het erf, vooral tegen het gevaarlijkewil zoals otters, marters wilde . De belangstelling voor de wetterhûn neemt af.

De soort heeft het moeilijk. De stabij daarentegen is erg populair. Alle hondenrassen van de wereld in een duidelijk overzicht vindt u op Puppyplaats. Vind de hond die bij jou past. Tijdens het jagen werd de stabij gebruikt als allround hond.


De naam Stabijhoun kan afkomen van de woorden: sta mij bij en houn, het Friese woord voor hond. De friese stabij behoort tot de Rasgroep Staande honden. Dit laatste gebeurde meestal door stropers want de Stabij was geen hond van de adel , maar meer .

Ruim 1hondenrassen en 2erfelijke gebreken, gebaseerd op meer dan 2wetenschappelijke rapporten,. Bekijk andere hondenrassen. Stabyhoun ( Friese Stabij). Deze hond heeft een ontspannen instelling en wil graag met kinderen spelen. Wij zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare hond , die bij ons wilt komen wonen!


Wij hebben een nestje van mooie friese stabij pups, die het nest mogen . De hond is een van de eerste gedomesti-. Meer ideeën over Doge, Hondenrassen en Puppies. Onze doelstelling is de Friese Stabij de Friese Stabij te laten te laten blijven en de.


De beide Friese hondenrassen passen prima in dit rijtje en als Friese . De faculteit Diergeneeskunde heeft DNA-testen ontwikkeld om erfelijke zenuwziekten op te sporen bij het kooikerhondje en de Friese stabij. Nederland kent hondenrassen , waaronder de Friese Stabij. Leuke Friese hondennamen vind je op 123Tinki. We zitten nu te denken aan een Drentse patrijshon of een Friese.


Duik met ons in de hondenrassen en kom erachter hoe slim jouw hond is. Siberische husky, Bichon frisé , King Charles-spaniël. Sennen Berner Herdershond Keeshond Newfoundlander Husky Heel veel eigenlijk. Fries Kampioenschap gehouden voor de hondenrassen waarvan zijn de .

Herders heb je in redelijk veel verschillende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts