dinsdag 25 juli 2017

Hoe kom je aan bedwantsen

Hoe kom je aan bedwantsen ? De BBC heeft een leuk artikel geschreven over de oorsprong van de bedwants. Bedwantsen belanden vaak in je huis doordat ze met jou zijn meegereisd. Ik heb een beet van een bedwants. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw persoonlijke omgeving bed-bug-vrij blijft?


Hoeveel is niet precies duidelijk, hotels schamen zich en mensen ook.

Velen weten niet precies wat een bedwants is en hoe je dit beestje bestrijdt. In Nederland en België komen steeds vaker bedwantsen voor. De oorzaak van deze opkomst is terug te herleiden aan het feit dat mensen . Maar dan moet je eerst weten waar ze eigenlijk vandaan komen.


Ze zijn niet gevaarlijk, maar wel ontzettend vervelend! Vooral de beet van bedwantsen levert klachten op. Hoe zien ze er precies uit?


En hoe herken je een beet . De eitjes van de bedwants zijn zo klein dat als je niet weet hoe deze eruit zien je ze niet zult herkennen.

Doordat je de eitjes verliest zullen . Hoe word je blootgesteld aan bedwantsen ? In hotels (zowel gewone tot 5-sterrenhotels) ind . De bedwants bijvoorbeel die heel veel gedoe oplevert. Hoe blijf je een plaag voor? Hoe herken je bedwants en hoe kun je ze . Leer hoe je gezonde groene smoothies kunt maken - Gezonder Leven. Deze ongenode gasten reizen vaak met je mee na een verblijf in een hotel waar een plaag heerst.


En wat moet je doen als je last hebt van bedwantsen? Verplaats zo min mogelijk spullen in een door bedwantsen besmette. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen bedwantsen. Als je deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen bedwantsen meer.


Hoe voorkom je dat je bedwantsen meeneemt van vakantie? Begrijp hoe bedwantsen je huis kunnen binnenkomen. Kom je terug van vakantie?


Dat is meteen een handige verstopplek, want in een laptop kom je nog eens ergens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts