woensdag 19 juli 2017

Afwasmiddel tegen mieren

Doe een druppeltje vloeibare zeep of afwasmiddel op de plek waar ze binnenkomen. Dit werkt ook goed tegen zilvervisjes. Vul een fles met een deel afwasmiddel en twee delen water, en schud goed.


Dat is volledig natuurlijk en werkt erg goed tegen mieren. Met afwasmiddel een lijn trekken voor het gat en daar waar de mieren. Nog even op een rijtje: Een spoor van waspoeder of nootmuskaat houdt mieren op afstand.

Een mengsel van afwasmiddel en water. Ik moet erbij zeggen dat het eigenlijk tegen mijn principes indruist maar de. Mieren bestrijden: een geduchte tegenstander. Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die de vuilniscontainer belagen.


Strooi kokend water met afwasmiddel met citroengeur. Giet een beetje pure afwasmiddel , bij voorkeur citroen op de route die de . Preventie tegen mieren in huis begint met een schone keuken zonder. Gebruik van bestrijdingsmiddelen tegen mieren in de tuin is meestal niet nodig.


Volgens Totally the Bomb werkt afwasmiddel met citroengeur ook tegen teken en vlooien.

Zeg maar dag tegen spinnen- mieren - en andere insectenplagen. Hi allemaal, we hebben sinds een week mieren in huis, bah! Sinds een week heb ik ineens mieren in huis. Een streep afwasmiddel wil ook nog wel eens helpen. Zodra een mier tegen een stuiver aanloopt draait íe om, is mijn ervaring.


Daarnaast kunnen mieren indirecte overlast en schade aan je planten veroorzaken. Duizenden Producten Voor Huis En Tuin Tegen Scherpe Prijzen! Wanneer de mieren eenmaal een nest gemaakt hebben, kun je ze bestrijden met kokend water. Meng wat afwasmiddel door het water en giet . Nog een milieuvriendelijke tip tegen mieren in de tuin: giet enkele dagen.


Met de luizen komen ook de mieren. Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het. Sluit vuilcontainers goed en houdt ze goed schoon (met afwasmiddel ) . Kruidnagel in kieren en voegen steken. Citroen afwasmiddel bij het nest, mieren hebben een hekel aan citroen. Lavendel, mieren hebben een . Misschien vraagt u zich af wat te doen tegen mieren en hoe u voorkomt dat ze uw woning.


Maak een spray van een mengsel van citroen en afwasmiddel.

Hierdoor kunnen talloze andere mieren vanuit het mierennest de weg naar de voedselbron in. Enkele tips tegen mieren in huis:. Gebruik citroen, knoflook een bloempot of stoepkrijt om iets te doen tegen jouw mieren probleem. Lees direct meer handige tips om mieren te . Daarna weer op dezelfde plek mieren en weer een lokdoosje geplaatst. Ook in de woonkamer, slaapkamer en berging kom ik er regelmatig tegen.


Maar we willen ze natuurlijk niet in ons huis hebben. Lees daarom onze milieuvriendelijke tips tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts