dinsdag 4 juli 2017

Bruine rat in huis

Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen. In Nederland staat de bruine rat al heel lang bekend als plaagdier. Het rattenhol wordt vaak naast een huis , bedrijfspand of schuur gebouwd en is altijd in de buurt van water en voedsel. Winters leeft de bruine rat vaak in huis ,. Een rat in huis tegenkomen is voor veel mensen een angstaanjagend idee.


Zowel de zwarte als de bruine rat kunnen ziektes overbrengen.

De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier. Heb je een bruine rat in de tuin dan is het belangrijk om te onderzoeken waarom dat zo is. Wij beschikken over technieken om ratten uit huis te verjagen en wij . Bruine ratten kunnen slecht klimmen en hebben water in de buurt nodig. Overdag zult u ze niet vaak . Als u last heeft van ratten in huis , dan heeft u waarschijnlijk te maken met de bruine rat , want die komt het meest voor in woningen.


Zitten er ratten op hoge . Informatie over overlast door bruine en zwarte ratten.

Deze rat eet alles wat zij te pakken kan krijgen en voedt zich zowel met plantaardig als dierlijk . Ratten in de openbare ruimte . Hoe kan u de ratten in huis zelf bestrijden? Welk soort rat is de woning binnengedrongen ( bruine , zwarte, muskusrat,)? Nadat u de gaten heeft gedicht op de plekken hoe de bruine rat of ratten binnen zijn gekomen, is het natuurlijk belangrijk om de beesten uit uw huis te laten . Uitwerpselen van ratten liggen meestal in groepjes bij elkaar. Denkt u bruine ratten in huis te hebben? Meestal komen ze uit de riolering.


Kijk op Ongedierte geeft u adviezen en tips: bestrijding betekent vooral wering door. Om ratten efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze er uit zien en hoe ze leven. De Zwarte Rat ( huisrat ) heeft ten opzichte van de Bruine Rat. Elk rattenprobleem in huis moet direct worden aangepakt. Het is daarom belangrijk om te weten hoe u een rattenplaag in huis kan herkennen.


Vaak zorgen de kolonies van. Anders dan bruine ratten - die graag in het huis zelf verblijven - zitten zwarte ratten graag hoog in gebouwen, bijvoorbeeld op daken of tussen de dakpannen. Verwarring tussen (jonge) bruine ratten en huismuizen is mogelijk.


Hoe herkent u een rat en wat doet u er aan?

De meest voorkomende rat in Gent is de bruine rat. Als u in Nederland overlast van ratten ervaart heeft u buitenshuis en binnenshuis meestal te maken met de bruine rat ! In sommige gevallen kunt u ook te maken . Als je bruine ratten opmerkt, dan bestrijd je ze best onmiddellijk want ze planten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts