woensdag 12 juli 2017

Lobbenpomp

De lobbenpomp wordt vooral toegepast bij vloeistoffen met een . Lobbenpompen zijn hygiënisch en zeer goed reinigbaar. Daardoor zijn ze geschikt voor kritische toepassingen. Na de centrifugaalpomp is de lobbenpomp de meest bekende en gebruikte pomp in met name de voedingsmiddelenindustrie.


Hoe werken lobbenpompen en wat zijn hun voor - en nadelen?

Past deze pomp bij ons proces? Hier worden de voordelen én de techniek uitgelegd. De beste industriële lobbenpomp kopen?


Bekijk ons volledige assortiment industriele lobbenpompen ➽ Voor iedere toepassing een oplossing. De twee rotoren zijn onderling gekoppeld door middel van een buiten de vloeistof liggende tandwieloverbrenging en draaien . Deze hygiënische lobbenpomp van Boyser is zo ontworpen dat de vloeistof alleen in contact komt met de materialen gemaakt van roestvast staal AISI-316L en . De werking van een lobbenpomp. Vogelsang lobbenpomp werking.

Het injectie systeem voorkomt. De vervaardiging van deze handleiding is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid . Alfa Laval SX lobbenpomp pomp à lobes. Een lob- benpomp kan in de beide . Topmodel voor zeer veeleisende en ultrazuivere toepassingen.


Reparatie, service en onderhoud aan lobbenpompen. Deze pompen maken delen uit van de familie van verdringerpompen. Als u op zoek bent naar een geschikte lobbenpomp , dan is het verstandig een kijkje te nemen bij Moes Pompen. Wij zorgen dat u precies die pomp bemachtigt,.


Werkingsprincipe: Deze pomp lijkt in eerste instantie op een roterende verdringerpomp met uitwendige vertanding met veel minder tanden. Beide uit te voeren in een . Voor het voorzichtig verplaatsen van stroperige vloeistoffen is een lobbenpomp van Jada Industrial Pumps uw ideale pomp. Pols welk type u precies nodig . Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde.


Draaizuigerpompen, ook lobbenpompen genoem zijn zelfaanzuigende verdringerpompen met een groot vermogen op een klein oppervlak. Kwalitatief hoogwaardige lobbenpomp. Bekend om zijn relatief lage onderhoudskosten en veelzijdige bouwvormen.

Er zijn ontwerptechnisch geen . Deze mestpompen zijn krachtig , zelfaanzuigend (ook uit diepe putten), onafhankelijk van de draairichting en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts