donderdag 27 juli 2017

Paprika kweken in pot

De zoete paprika en de hete peper zijn plantkundig gezien hetzelfde, de. Het is heel goed mogelijk drie planten in één pot te telen. Plant ze, even ver van elkaar.


Een overzicht van de artikels over paprika kweken. Soorten die je kunt kweken. Parika kweken en peper kweken kun je zelf doen in je tuin. Zet de pot daarna op een warme plek in de zon.


Teelt tips voor paprika in de moestuin. Bekijk hier alle kenmerken en verzorgingstips voor Paprika en Peper. Het zijn echte kasplantjes die niet goed tegen ons wisselvallige klimaat kunnen.


Maar je kunt ze ook in potten of emmers kweken. Mejuffrouw laat je dit keer zien hoe ze haar paprikaplantjes over zet in hun laatste pot van ongeveer 3. Het telen van de paprika in een kas verdient hierdoor de voorkeur al is het. In de openlucht kweken lukt alleen in een warme zomer.


Als je paprikaplanten niet snoeit, krijg je een sterk vertakte, bossige plant met hier en daar een vrucht. Toegevoegd na minuten: Aangezien ze erg groot kunnen worden, . Leg de zaadjes vóór het zaaien een dag in een verwarmde kamer, bij voorkeur onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts