vrijdag 14 juli 2017

Slanghaspel 20 meter

Kunststof muurhaspel met automatisch oprolmechanisme. Met meter slang en meter toevoerslang. De automatische slanghaspel CR 5. Gardena wandslanghouder compleet m. Om ongewenst oprollen tijdens gebruik te voorkomen is deze slanghaspel uitgerust met . Hozelock wandslangbox Auto Reel meter incl. Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp is de slanghaspel uitermate geschikt. Levering inclusief spuitpistool en kraan aansluiting.


Ook ideaal om als eigen vulslang te gebruiken. Slangenwagen AquaRoll M Set. Door het oprollen blijft er bijna geen water achter in de slang . Zeer goede slanghaspel met meterslang werkt nog perfect incl . Hoge kwaliteit tuinhaspel automaat meter. Deze automatische slanghaspel is functioneel ontworpen, stevig en robuust. De groene pvc slang heeft een . Automatische slanghaspel meter.


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw . Dan is een slanghaspel een goede oplossing. Ga voor een tuinslang haspel die je aan de muur bevestigt, een compactere slangenhouder of een. Koop hier met voordeel: TS slanghaspel meter.


Voldoet aan alle Europese aanbestedingseisen. De haspel heeft een tuinslang van meter die, opgerold op de haspel , steeds netjes opgeborgen is. Deze draagbare luchtslanghaspel is voorzien van een meter lange PVC- luchtslang.


De persluchtslang is kruislings gevlochten, waardoor hij zowel erg stevig . Materiaal draaischijf: AISI 304. Hij is uitgerust met een meter. Je bevestigt deze aan de buitenmuur een hebt vervolgens een bereik van wel meter.


Door middel van een geleiding rolt de tuinslang automatisch, na gebruik weer geheel netjes op. Planten besproeien, je auto wassen of . Bevestiging: Wandmontage . Deskundig advies en snelle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts