maandag 31 juli 2017

Gewasbescherming

Gewasbescherming is het nemen van maatregelen om de normale ontwikkeling van een gewas te waarborgen. Hierbij gaat het vaak om het bestrijden van niet . In Nederland is naar schatting van het totale landoppervlak 20. Voor gewasbeschermingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren u graag bij Veiligheidsbladende keuze van het juiste .

De NVWA controleert of bedrijven uitsluitend toegelaten gewasbeschermingsmiddelen gebruiken. En of ze deze middelen op de juiste wijze toepassen. Geïntegreerde gewasbescherming is een combinatie van het gebruik van biologie en chemische gewasbeschermingsmiddelen. De start voor al uw links over gewasbescherming. Landbouw,tuinbouw,groenvoorziening en tuinen.


Bij deze toelating worden hoge . Om een goede opbrengst en goede kwaliteit te kunnen realiseren is gewasbescherming noodzakelijk.

Inzet van gewasbeschermingsmiddelen is daarbij . Het gebruik van chemische middelen tegen ziekten en plagen kan negatief uitwerken voor de omgeving. Het richt zich tot alle leden . Om uw gewassen te beschermen tegen plagen en ziektes past u vruchtwisseling en teeltmaatregelen toe. Preventie blijft de basis.


Het aantal curatieve maatregelen is in biologische teelt beperkt, en vaak . Bij het telen van gewassen maken ondernemers gebruik van . Monceren is een product van Bayer SeedGrowth dat door middel van een gesloten systeem op de plantmachine wordt toegediend en de . Vitelia Agrocultuur biedt verschillende soorten gewasbescherming aan, afhankelijk van de toepassing en uw wensen. IPM schema Elsanta in tunnel. Telen met biologische bestrijdingsmiddelen indien nodig aangevuld met selectieve chemische middelen.


De beste gewasbescherming vraagt om een deskundige aanpak. Kies de juiste strategie en gewasbeschermingsmiddelen. Behandeling met pesticiden om de planten (gewassen) gezond te maken of houden.


Een aantal fruitrassen zijn ziektetolerant en hoeven.

De toelatingen van gewasbeschermingsmiddelen op basis van fenamidone worden ingetrokken naar aanleiding van de niet-verlenging . ICL biedt een aantal goede gewasbeschermingsmiddelen dankzij goede samenwerkingen met partners die oplossingen bieden op deze . Door de inspanningen van telers, fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen, drinkwaterbedrijven en overheden is de gewasbescherming in Nederland . Bacteriën, virussen en schimmels kunnen ingezet worden als duurzame gewasbeschermingsmiddelen in de land- en tuinbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts