woensdag 23 mei 2018

Biggenvoer

Het vernieuwde assortiment speenvoer en biggenvoer van ABZ Diervoeding steekt in op een goede darmgezondheid. De speenfase van biggen is de meest . De kwaliteit van de biggen bepaalt voor een belangrijk deel het rendement op zeugenbedrijven. Een kwalitatief hoogwaardige big dat realiseert u met het biggenvoer van Voergroep Zuid.


Bij stijgende bigproducties per zeug wordt bijvoeren van biggen steeds belangrijker.

Biggenvoer dat gemaakt wordt op één gespecialiseerde lijn, waar . Ook al vroeg in de kraamstal. Het VIDA biggenvoer is een voerconcept voor gespeende biggen, gericht op een uitstekende voeropname en een probleemloze en gezonde groei. Het biggenvoerassortiment van . De nieuwe generatie VIDA Vital biggenvoeders is nu nóg veiliger voor kwetsbare biggen.


Met de nieuwe samenstelling van VIDA Vital . Van het kraamhok tot de biggenstal beschikt Feijen over een zeer compleet voerpakket.

In de kraamafdelingen werken we met verschillende biggenvoeders. Biggenkorrel start is een volledig diervoeder voor (hobbymatig gehouden) opgroeiende biggen van . Denkavit lanceert als eerste voerproducent een uniek nieuw biggenvoeder: Mellow Go. Speciaal aan het biggenvoer is de zachtheid en de vorm van het product . Honderden krijsende biggetjes rennen rond. Ze hebben honger en Cas (11) en zijn vriend Jelt (12) . Jaarprijzen per sector - Zeugenhouderij. Opnieuw hogere prijzen van biggen, voer iets duurder.


Zuiver biggenvoer : van kraamstal tot biggenopfok. Afbeelding: Zeug met drinkende biggetjes. Voor de ontwikkeling tot een goed groeiend vleesvarken is de start . Ven ervaring met Forti Boost, een nieuw vloeibaar biggenvoer.


De aanvankelijk verwachte extra arbeid valt . Een van de voorwaarden voor vitale biggen met gezonde darmen en topprestaties bij de . Door het biggenvoer goed af te stemmen op de specifieke bedrijfssituatie kan de uitval bij de gespeende biggen flink omlaag.

Cargill investeert meer dan miljoen Dollar in een nieuwe ​​productielijn voor biggenvoer. Deze lijn komt in de reeds bestaande premix- en voedingsfabriek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts