donderdag 10 mei 2018

Canna soorten

Meerjarige soorten kunnen in België en Nederland wel aangeplant worden, mits de nodige voorzorgen. Jammer genoeg ken ik niet alle namen. Heb meerdere soorten maar zou ze eens terug in beeld . Meer resultaten van palmvrienden.


Ook bij tuincentra te krijgen, maar voor de meer spectaculaire soorten en hybriden moet je toch bij de exotenkweker zijn.

Sommige soorten hebben donker of gestreept loof en geven de border een tropische tintje. In De Tuinen van Appeltern worden jaarlijks nieuwe soorten aangeplant en uitgeprobeerd. Kwekerij Van Haaster uit De Zilk . CANNA INDICA BRILLANT zaden. Maak kennis met een vrij onbekende plant, bloemriet.


Te koop, jonge planten van bijzondere en exotische canna brasiliensis. Canna Indica yellow Zaden. Het is een spectaculaire groeier, sommige soorten worden op ÈÈn seizoen meer dan drie meter hoog.

Andere exemplaren blijven klein en doen perfect dienst . Koop of Verkoop canna op Marktplaats. Ik heb een voorliefde voor de grotere soorten , zoals C. Het is een knolgewas dat niet winterhard is, alhoewel er bij mij een paar . Nu worden ze op ruime schaal bij ons gekweekt. De meeste mensen willen deze vooral graag goed houden en liefst zelf opnieuw in bloei krijgen. Er zijn daarnaast zeer veel soorten orchideeën met hun eigen . Er zijn er met tweekleurige bloemen, gevlekt of gestreept.


Met paarse, rode of groene bladeren, . Spring naar Soorten - Soorten. Van ingetogen tot kitsch bont. Voor ieder wat wils en dus leuk . In het algemeen, zijn de meeste commercieel geteelde canna hybriden enigszins kleiner dan de wilde canna soorten , die van origine thuishoren in de (sub) . Dit diep oranjekleurige soort is bijzonder door de kleur van de bloemen . Van kleintjes van minder dan een halve meter tot reuzen van -3 . Bloeit met vele, gele klokvormige afhangende bloemen op een stevige stengel met bovenop een palm achtige bladkroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts