maandag 14 mei 2018

De bedwants

Er zijn ontzettend veel soorten insecten en ongedierte, dus waaraan kun je bedwantsen herkennen en hoe weet je dat je met . De bedwants is een klein insect en wordt tot mm lang. Het herkennen van een bedwantsen beet kan soms erg lastig zijn. Een van de belangrijkste kenmerken van beten van bedwantsen zijn rode bultjes.


Ik heb een beet van een bedwants.

Nederlands Huisartsen Genootschap. Dankzij lichtelijk obsessief googelen leer ik dat de bedwants een rood-bruin beestje is met een plat gestreept pantsertje. Ze liften ongezien mee met onze . Bedwantsen komen vooral voor in warmere gebieden. Ze komen meestal in je slaapkamer terecht . Er bestaan verschillende soorten bedwantsen.


Toch weten velen nog niet wat bedwantsen. Lees alles wat u moet weten over .

Steeds meer mensen krijgen last van bedwantsen. In deze post lees je alles over bedwantsen in huis, bedwantsen herkennen, bedwantsen. Jonge bedwantsen (nimfen) komen uit eitjes. De gewone bedwants , behorend tot de familie van Cimicidae, . Een bedwantsen beet herkennen is vaak lastig.


Een beet van een bedwants lijkt veel op een muggenbult of een vlooienbeet. Het lijf van de bedwants is sterk afgeplat, ovaalvormig, roodbruin, na de bloedmaaltijd donkerrood. De voorvleugels zijn slechts in aanleg aanwezig, . Welke klachten geeft de bedwants ? Dan is de kans groot dat je je bed deelt met bedwantsen.


Daarom geeft GGD Twente tips om problemen met de bedwants te voorkomen. Ongediertebestrijders hebben het er steeds. Let vooral goed op als je op vakantie. Want met al dat goedkope ge-Airbnb en gelogeer van tegenwoordig is er één ding ontdekt: de bedwants is in opmars.


Bed bugs (Cimex lectularius, bedwants , wandluis) zijn insecten behorend tot de wantsen (Heteroptera), familie Cimicidae. Het zijn tot millimeter lange .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts