maandag 7 mei 2018

Hoe mollen verjagen

Zelf mollen bestrijden of verjagen ? In ons blog leggen we uit hoe je dit het makkelijkst kunt doen! Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? De nachtmerrie voor elke gazonliefhebber is een kolonie mollen. Er zijn diervriendelijke manieren om mollen en andere woelende dieren uit je tuin te verjagen !

Wordt je gazon verpest door mollen die hele gangenstelsels in je tuin graven? Als je niet de mollen vangen wilt, kan je ook mollen verjagen. Je kan mollen op vier manieren aanpakken zonder ze te doden nl.


U kunt natuurlijk ook op een diervriendelijkere manier de mollen in uw tuin verjagen. Welke manier u ook kiest, de mol zal hoe dan ook uw tuin verlaten dood of . Nu is het afwachten geblazen hoe lang het duurt voordat de mol zich uit uw tuin heeft. Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin. De mol kan ernstige schade .

Maar dat niet alleen, het gras onder de molshoop gaat hoe dan ook doodt en. Deze kleine beestjes kunnen zo flink je gazon mollen. Deze planten zouden mollen kunnen verjagen. Hier onze tips om de mol te verjagen en molshopen . Zijn er huis-, tuin- en keukenmiddeltjes om een mol te verjagen ? Hoe gaat het in zijn werk?


Onderstaand vindt u een aantal bruikbare tips om de mollen in uw tuin te verjagen of te bestrijden. Mollenklemmen willen we niet . Maar hoe kun je dan het beste mollen verjagen ? Om mollen te verwijderen uit de tuin, moet je een muziekkaart op de kop tikken, het klein luidsprekertje er uit halen zodat het continu speelt, dan steek je het . Je kunt een mol vangen, verjagen of doden. Soms hebben mollen en mieren het op je prachtige gazon gemunt.


Molen zijn een ramp voor uw gazon. Lees hier over mollen en hoe u ze kunt vangen of verjagen. U wilt liever mollen in de tuin voorkomen, dan dat u mollen moet bestrijden.


De meest effectieve manier is het ingraven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts