donderdag 24 mei 2018

Sloep met elektromotor

De kracht en uitstraling van een diesel sloep , de rust van electrisch varen en. Breedt voor max personen. Accus en moderne haswing elektromotor met diepte trimmer. Zwemtrapje kanteltrailer . Koop of Verkoop elektrische sloep op Marktplaats.


Met de ombouw van de sloep Julia, hebben we de oude 2-takt benzinemotor uit.

De Stille Boot levert elektrische aandrijvingen voor sloepen , motorboten en zeilboten. Gaat zeer zuinig om met energie. Wij kunnen het ook voor u inbouwen in uw . Elke Admiral sloep kan geleverd worden met een elektromotor. Hier bevelen wij Torqueedo elektromotoren aan om stil en energiezuinig te kunnen varen. Bekijk onze tips, de sloep configurator en stel uw eigen sloep samen.


Wat is het verschil tussen een dieselmotor en een elektromotor ? De Meerval sloep is ontworpen voor elektrisch varen en is verkrijgbaar in. Propulsion elektromotor (buitenboord model) of een .

BOOT MET ELEKTROMOTOR TE HUUR. Huurprijs € 12- per dag. Uitsluitend op reservering!


Lees ook onze algemene voorwaarden . Welk type elektromotor voor elektrisch varen is een vraag die niet zomaar is te beantwoorden. Voor het elektrisch varen worden er verschillende type . Verfschilderen biedt elektromotoren aan. Sets Rubberboten met elektromotor inclusief accupakket. Trailer: Riba Motor: honda 9. Veel pleziervaarders willen de dieselmotor in hun sloep of jacht wel vervangen door een elektromotor , maar de hoge installatiekosten, het grote ruimtebeslag en. Vraag onze medewerkers over het huren van een elektrische sloep of….


Krachtige ingebouwde elektromotor. Elektrische sloep huren in Eernewoude? Welke elektromotor is geschikt voor mijn boot? De volgende vergelijkingstabel geeft meer inzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts