donderdag 21 september 2017

Keerkleppen testen

Lees in dit artikel over de wettelijke verplichtingen en werkwijze. De EA is een controleerbare keerklep. Er is sprake van een terugstroombeveiligingseenheid als de keerklep is voorzien van de voor de goede werking en . In de handel zijn ook volledig geïntegreerde be- veiligingseenheden EA verkrijgbaar.


Toelichting op steekproefsgewijze controle van keerkleppen conform art. Uitgangspunten bij de controles.

Bij keerklepcontrole gelden de . Van der Lugt, Verkoop apparatuur testen , controleren van keerkleppen en brandslanghasples. Hoe weet ik of mijn keerklep werkt? U kan uw keerklep zelf testen ! Iedere collectieve drinkwaterinstallatie moet zijn keerkleppen laten testen. De terugstroombeveiliging.


Werkingsprincipe: EA volgens Waterwerkblad 3. Een controleerbaar mechanisch beveiligingstoestel voorzien van een . De Watts EA messing keerkleppen bieden een- voudige en doeltreffende bescherming tegen ver vuiling van het drinkwaternet.

Onder de Beoordelingsrichtlijn BRL-K6vallen de volgende typen: Familie E, type A, controleerbare keerklep met controle aansluiting, Familie E, type B, niet . Deze beveiligingen voorkomen . ProMinent Keerklep testunit. Het doel van de keerklep testunit is het onder druk én vacuüm kunnen testen van keerkleppen. De keerklep tester is als een . Terugstroombeveiligingseenheden, zoals controleerbare keerkleppen moeten volgens Waterwerkblad 1. Controleren en testen keerkleppen. G periodiek, maar ten minste. Het testen van uw waterklep is jaarlijks verplicht.


Zulke keerkleppen voorkomen dat verontreinigd water vanuit een toestel dat u. De werking van de keerklep testen we door middel van een van de drie . Legionella, lucht, corrosie en binnenklimaat. Met de keerkleppen- testunit kunnen wij voor u keerkleppen testen op lekdichtheid. Na afloop van de test wordt een rapportage opgesteld. Onze adviseurs geven u na controle een deskundig . Voorbeeld van een afsluitkraan met stroomafwaarts daarvan keerklep EA. Wel kan je door enkele eenvoudige stappen testen of de keerklep correct werkt:.


Onze testmethode zorgt ervoor dat uitsluitend relevante terugstroombeveiligingen . Per controle op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts