woensdag 13 september 2017

Mmbs rijbewijs

Een motorrijtuig met beperkte snelheid ( MMBS ) is een motorvoertuig dat bestemd is voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden en heeft geen kenteken . Want een MMBS mag je besturen als je in bezit bent van je T- rijbewijs. Een MMBS heeft natuurlijk gewoon een verzekeringsplicht. Ik ben voornemens een MMBS -T(bosbouw voertuig zitplaatsen) voertuig. Als je een rijbewijs B hebt, mag je ook met een MMBS rijden.


Personenauto kan geen MMBS of T5-voertuig zijn.

Eerder mocht dit nog met een . Ouderen moeten bij mij een B- of een T- rijbewijs hebben. Tot de verlenging is het rijbewijs B dat men al had op datum van invoering geldig voor het besturen van een LBT en MMBS. Let op: het kan zijn dat iemand . Daarvoor is nu geen kenteken en rijbewijs nodig en geldt geen. T) verplicht om met een tractor, maar ook met een MMBS , . Met dat rijbewijs mag je ook een landbouw- of bosbouwtrekker rijden. Je hebt geen rijbewijs nodig, betaalt geen wegenbelasting en je kan.


Het T- rijbewijs voor een LBT of MMBS is alleen verplicht als u ermee op de openbare weg rijdt.

U kunt bijvoorbeeld wel zonder rijbewijs met . Voor het besturen hiervan wordt ook het T- rijbewijs verplicht. De RDW adviseert om, indien je een T- rijbewijs nodig hebt en nog geen . Je hebt dus voortaan een rijbewijs nodig voor een MMBS , zodat dit minder aantrekkelijk wordt: Afbeelding. Dit rijbewijs geldt voor alle tractoren en motorrijtuigen met beperkte snelheid ( MMBS ). Iedereen die met een tractor (landbouw- of bosbouwtrekker, LBT) of een motorrijtuig met beperkte snelheid ( MMBS ) op de openbare weg rijdt, . Ook is aangegeven voor welke categorie voertuigen uw rijbewijs geldig is. Met de categorie T op het rijbewijs mag u (vanaf jaar) een LBT en een MMBS. Aanhangwagens (LBTA) achter LBT en MMBS.


Invoering T- rijbewijs voor alle bestuurders van tractoren en zelfrijdende machines per . Een tot MMBS (motorvoertuig met beperkte snelheid) teruggekeurde Renault . Om in een MMBS auto te mogen rijden heb je een T (trekker) rijbewijs nodig. Als u dit rijbewijs heeft, mag u een land- en bosbouwtrekker (LBT) met aanhangwagen besturen. Ook mag u in een motorrijtuig met beperkte snelheid ( MMBS ) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts