maandag 4 september 2017

Wanneer canna planten

Bloeien bloembollen ook in de zomer? Er zijn bloembollen die in het voorjaar bloeien én bloembollen die in de zomer bloeien. Zaaien canna posts apr. Geef in de zomer volop water en mest.


Canna in de winter posts okt. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten , zaden én bloembollen.

Deze exotische planten bloeien de hele zomer tot aan de. De zomerbloeiende planten kunnen tot wel meter hoog . Vanaf midden mei, als er geen vorst meer te verwachten is, kan de plant met . De beste manier om deze plant te overwinteren is door hem eind oktober tot de grond toe af te knippen, . Scheuten kunnen worden weggesneden wanneer de planten te groot of breed worden. Bloeit met vele, gele klokvormige afhangende bloemen op een stevige stengel met bovenop een palm achtige bladkroon.


Tot op heden heb ik deze planten hun eigen werk laten doen. Omschrijving: Hoewel bij de bolgewassen geklassert , is dit een rizoomvormende plant uit tropisch zuid amerika. Bijna alle hier voorkomende soorten zijn .

Koop of Verkoop canna plant op Marktplaats. Bladvoeding kan je planten net dat extra beetje kracht geven om het verschil te maken tussen een gewone. Wanneer moet je met bladvoeding beginnen?


Sommige cultivars hebben rood of bont blad. Volgend voorjaar (na de laatste nachtvorst) kunt u ze weer planten. Tussen juni en oktober pronken de planten met opvallende bloeiwijzen in gele, oranje en rode tinten.


Soms zijn ze zelfs tweekleurig. Je gebruikt dit additief wanneer het wortelsysteem van een plant kwetsbaar is –bijvoorbeeld in . CANNA RHIZOTONIC LITER, 6. Bekijk het product online of kom naar één van. Weetje, De canna is familie van de banaan. De plant is redelijk winterhard. Cannaplanten bloeien het hele jaar door in tropische streken.


Voor alle planten geldt het principe dat een goed gedraineerde (of lichtjes verhoogde). Wij moeten hier evenwel bijvoegen, dat, wanneer men die reeds in Maart. Ook handige informatie over bloembollen en planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts