vrijdag 15 september 2017

Treurbeuk

Het zaaien van de treurbeuk levert bijna nooit een nieuwe zaailing van de treurbeuk op. Treurbeuken zijn geënte exemplaren, d. De groene treurbeuk ook wel fagus sylvatica pendula is een echte blikvanger. Vooral oude exemplaren hebben een geheel eigen karakter.


De bladeren zijn donkergroen.

De volwassen hoogte van deze middelgrote boom is ca. De takken hangen loodrecht . Dit betekend dat de stam niet of nauwelijks meer zal groeien. Fagus sylvatica Pendula) vormt een mooie grote treurboom die wel meter hoog kan worden en net zo breed. De kruinstraal bedraagt meter, de hoogte . De boom heeft eironde, diep roodbruine bladeren.


Treurvorm van de gewone groene beuk.

Hoog en breed uitgroeien met hoofdtakken die . Tijdens de bloeiperiode in mei verschijnen er kleine onopvallende katjes. Frequentie in deze inventaris : 72. Maximale omtrek in deze inventaris : 5cm.


Kwekerij de Limieten, verkoop van exclusieve beplanting en meer. Indrukwekkende boom voor. Rode treurbeuk (Fagus purpurea Pendula) voordelig te kopen. Verschillende boommaten leverbaar. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice.


Aan de plotselinge versmalling van de stam op ca. Binnen 2-werkdagen bezorgd! De bekende groene treurbeuk met een grote koepelvormige.


Willebrorduskerk in Berkel Enschot herbergt een paar fraaie bomen. Een treurbeuk in Berkel Enschot. Een mooie rode beuk en een pracht . Uit veiligheidsoverwegingen heeft het gemeentebestuur nadarhekken laten plaatsen rond de .

De treurbeuk aan de Papenhoef kan niet overeind blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts