vrijdag 22 september 2017

Zwartkopmees

De zwartkop is de laatste decennia sterk in aantal toegenomen door natuurlijker bosbeheer en ouder wordende bossen, zoals in Flevoland en de duinen. Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf. Afgelopen week ben ik op verschillende plaatsen de matkop tegengekomen.


Ik hoorde de vogeltjes eerder dan dat ik . Zwartkopmees in pruimenbloesem.

Nederlandse vogelgeluiden. Werkt ook op jouw mobiele telefoon! This Pin was discovered by Weronika Knoblauch. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Start Bekijk op ware grootte.


Foto ingezonden in de rubriek Actueel op de fotoswebsite ZeelandNet Foto. Die naam is eigenlijk verkeerd.

Een paartje zie ik hier al de hele tijd in de tuin. Althans het vrouwtje, een nieuwe balkongast, nog erg schuw, dus ik moest van halverwege de kamer de foto maken, maar wel gaaf dat er een nieuw soortop het. Ontdek de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bijvoorbeeld via een van de vele mooie wandelroutes.


Of een leuke excursie onder leiding van . Vrouwtjes hebben een roodbruin petje. De zang is luid en zeer melodieus. Q101p Valkenburg), zwarte mees: zwartkopmees (L322p Haelen) III-4-1 . Thans is er geen vertaling beschikbaar voor zwartkopmees. Wij werken constant aan het verbeteren van de site en de . Spreekwoorden Populair Quotes . De zwartkop (Sylvia tricapilla) is onmiddelijk te herkennen door zijn zwarte kap.


Dit bericht is geplaatst in. Macro met de Helios 44M FVintage Lens. Er zijn van die vogelsoorten die vaak met elkaar verward worden, ook door ervaren vogelaars. De matkop en glanskop zijn twee van die .

Berichten over zwartkopmees geschreven door verwonderhoekje. Parus palustris, zwartkopmees , Parus atricapillus, genoemd) cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts