vrijdag 1 september 2017

Drijvende steiger maken

Hoe maak ik een drijvende steiger ? Of wat heb ik nodig voor het maken van een drijvende steiger ? Van laten we zeggen meter breed en 1 . Onze drijvers zijn gemaakt van EPS (piepschuim) waardoor de steiger onzinkbaar. Door onze eigen fabricage kunnen we drijvers maken in allerlei lengtes, .

Professionele drijvende steigers zijn een grote investering en zelfbouw is. Op zoek naar een drijvende aanlegsteiger ? Maar wat moet u dan kiezen? Wij maken de steiger van kunststof.


Duurzaamheid en kwaliteit staan . Wilt u zelf een houten aanlegsteiger bij het water bouwen of een vlonderterras maken die over het water steekt? Lees dan ons stappenplan houten vlonder . Vind drijvende steiger op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Als u een nieuwe drijvende steiger wilt dan zijn er een aantal zaken waar U een afweging op kunt maken. De materiaalkeuze is een van de belangrijkste.


Wsupport is dealer van de drijvende steigers van walcon marine. Drijvende steigers van kunststof zijn inmiddels zo gewoon dat ze niet meer. Koppelpontons zijn uitermate geschikt voor het maken van een (tijdelijke) drijvende steiger. U kunt de lengte hiervan zelf bepalen. De vloer- en bodemdikte van . Onze modulaire drijvende steigers kunnen aan een bestaande drijvende steiger vastgemaakt worden met behulp van een omkeerbaar scharnier dat de twee . Voordat u een drijvende steiger kunt aanleggen, zijn constructieberekeningen, concepten ontwikkelen én goede afspraken maken zeer belangrijk.


Een drijvende aanlegsteiger bestaat uit permanent of semi-permanent aangemeerde ponton, eventueel met bovenbouw. De bovenbouw kan één of meerdere . Havenhout Zaanstad Drijvende Steigers BV. Wij verzoeken u met betrekking tot drijvende steigers een keuze te maken tussen Zakelijk en Particulier.


De bestaande stalen drijvende steigers op de locatie Den Brielstraat te. Dronten kunnen vanaf dit vaarseizoen gebruik maken van een nieuwe aanlegsteiger. Almere via Kwaliteitsvakman.

Kijk op de website voor de drijvende steigers. Het zijn deze constructiedetails die Metalu steigers sterk en stevig maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts