woensdag 20 september 2017

Terugslagklep watermeter

Een keerklep is een mechanisch toestel dat water in één richting doorlaat. Je plaatst de keerklep achter de watermeter en voor het eerste afnamepunt. Een terugslagventiel, terugstroombeveiliger, terugslagklep of keerklep , is een ventiel dat wordt gebruikt om water, vloeistof, granulaat, poeder of gas in één . Gisteren zijn ze een nieuwe watermeter komen plaatsen. Deze man zei dat de terugslagklep achter de watermeter stuk is en moet vervangen .

Terugslagklep plaatsen achter watermeter? Moeten zelf voor het onderhoud van de binnenleidingen en kranen zorgen. Voorgemonteerde pvc-watermeterput, diam.


Direct na de watermeter (dus vóór de eerste splitsing, aftappunt of collector) ben je verplicht een terugslagklep te plaatsen. Die voorkomt dat water uit de . Caleffi Hydronic Solutions. Deze week is er een watermeter bij mij geplaatst en sinds die dag is de.

De klap die u hoort komt door de terugslagklep in de meter hiervoor . Voor mijn watermeter zit een kogelkraan (hoofdkraan). Productkenmerken PVC watermeterput incl. RV1terugslagklep is een veiligheidsklep om leidingsyste-.


EA) op de collectieve installatie aangesloten te zijn. Hanteert u nog inbouwkeerkleppen van type EB in watermeters ? Kleppen, Afsluiters, Watermeters. Een watermeter meet de hoeveelheid leidingwater die verbruikt wordt door de gebruiker.


Deze watermeter zit in een pvc buis van 3mm doorsnede en is 8. Je laat best eens een loodgieter langskomen om de terugslagklep na te kijken. Keerklep voor inbouw in watermeter modellen MNK, MTK, MTW. Bij de Multi-Jet watermeters (type M – MS, ½” – 2”) met schroefdraad aansluiting, passeert het water het schoepenrad via meerdere ingangen (multi-jets). KIWA: BRL: ATA: Watermeter.


Kegelmembraan- terugslagklep. Ethylene-Propylene-Diene-Rubber. Kunststoffen en drinkwater.

Voorbeeld van een afsluitkraan met stroomafwaarts daarvan keerklep EA. Om de keerklep te testen, moet je het stopje het dichtst bij de watermeter openen. EA beveiliging (controleerbare keerklep ). De onderzijde van de kast, waar de watermeter zit, blijft daardoor koel.


Korting op aanvraag Al onze prijzen zijn bruto adviesprijzen, exclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts