woensdag 27 september 2017

Moderne tuinen met grassen

Siegrassen geven in het najaar een prachtige kleur aan uw tuin , maar ook in andere jaargetijden geven ze een prachtig effect. Vaak worden siegrassen gebruikt . Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt . Je hebt de keuze tussen gras zaaien of voor een moderne tuin met kunstgras.


Een moderne tuin met kunstgras vraagt weinig of geen onderhoud en behoud in.

In strakke tuinen zorgen siergrassen voor luchtigheid en beweging. In weelderige tuinen vormen. Moderne tuin met strakke vijver. Siergrassen zijn er in vele soorten en maten. Voor elke tuin is wel een geschikte soort te vinden.


TJING TJING TUINEN - Grassen zijn op zijn mooist in de late zomer. De moderne tuin met grassen is de ideale plek om te genieten en te relaxen. Luxe tuininspiratie van de beste tuinarchitecten en hoveniers.


Zet de planten in duidelijke groepen en laat ze niet door elkaar groeien.

Zo blijft de border strak. Voor veel tuinliefhebbers is grassen kiezen. Bij de hoge grassen is Miscanthus floridulus (prachtriet) een blikvanger. De kleur van het blauwgras is geweldig. Vooral in moderne tuinen zien we dit siergras veel . Een tuin zonder gras , dat kan prima.


Tuin door Fenton Roberts Garden Design. De keuze in tuincentra is groot. Strakke tuin of moderne tuin. Een ( moderne ) tuin is pas echt af als je hem hebt ingericht met mooie decoratie.


Hierbij zijn borders (plantvakken) en gras de belangrijkste ruimte vullende . Met onze mooie verschillende kunstgrassen zijn er al veel moderne strakke tuinen gelegd. Met kunstgras kan er eenvoudig een strakke tuin onderhouden . Meer ideeën over Tuinbloemen, Lampenpoetsersgras en Tuinen. Het Rullen denkt graag met u mee over uw moderne tuin.


In veel strakke tuinen wordt gekozen voor bestrating in combinatie met gras , waarbij planten niet . De tuin heeft een mooie robuuste pergola van Douglas hout, verhoogde plantenbakken van stapelblokken en staptegels in het gras. Hier kunt u foto´s bekijken van een bijzondere tuin waar wij de gehele aanleg voor hebben gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts