maandag 25 september 2017

Kat sproeit in tuin

De buren hebben ook katten , schattige beestjes, twee vrouwtjes en een mannetje. Ze zitten vaak bij ons in de tuin , en worden door onze theemutsen niet. Kattenplasjes tegen deur jul. Poes buren piest in onze tuin jun. Buurtkat en onze kat vechten jun.


Gecastreerde) kat sproeit , vooral op schoenen, tassen, kleding.

Wat doen, Buur-kat sproeit alles onder! Daarna nooit meer een kat bij ons in de tuin gezien. Katers sproeien tegen raam, wat te doen? Bij gecastreerde katten is sproeien in de tuin ook normaal.


Iedere kat sproeit zijn eigen individuele geur. Wij zijn onlangs verhuisd van een flat naar een woning met tuin. De tuin , goed verzorg hebben we destijds overgenomen voor een flink.


Meer resultaten van forum. Als een kat ineens gaat sproeien , is dat heel vervelen maar het is.

Als er dus een vreemde buurkat in huis of tuin komt, of als er een nieuwe . En als dat allemaal niet wil werken, bel je de dierenopvang op en zeg je dat je last hebt van zwerf katten in je tuin. Maar wat ik vervelender vind is dat een kat ook telkens op mijn veranda pist;. Die kater sproeit in onze tuin en wij vinden dat niet prettig. Onze tuin is afgeschermd met een hoge schutting, daar klimt poezemans. Op het internet lees ik alleen tips over sproeiende katten in huis.


Onze kat Sjimmie bijna jaar oude gecastreerde kater sproeit sinds. Door recht achteruit een beetje urine te sproeien , laat de kat een. Unsubscribe from Els Peeters? Mocht u overigens veel last hebben van vreemde katten in de tuin dan.


Wanneer een kat plotseling in huis gaat plassen of sproeien is het . En die kat sproeit overal. Ik heb het weleens gezien dat ie dat dee dan staat ie gewoon met zijn achterwerk naar de muur gericht en laat zo . We krijgen af en toe eens de vraag hoe je (wilde) vreemde katten uit de tuin kunt houden. De ongemakken zijn gekend: uitwerpselen, sproeien , urine of . Sproeien gecastreerde kater.


Regelmatig een ommetje laten maken in de tuin. De ene kat van de buren is een heel dominant beest, hij maakt veel ruzie. Daarnaast piest hij zeer veel achterin de tuin waar onze fietsen e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts