dinsdag 12 september 2017

Pneumatische fietslift

Vind fietslift op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De fiets kan eenvoudig ingehangen en omhoog gelift worden . Pneumatische fietslift , aantal: stuks, zelf te demonteren, hangen op ca. Goede staat werkt op luchtdruk. Andere Fiets Lift promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba.


Hans Rijkers tweewielers beschikt over een modern en volledig ingerichte werkplaats. Zo is er een hydraulische heftafel en een pneumatische fietslift aanwezig . Maak de testopstelling voor de pneumatische fietslift. Bij deze opdracht kun je punten verdienen voor je werktempo. In de fietsenwerkplaats komt een pneumatische fietslift.


Na het kort bedienen van ventiel Vgaat de fietslift omhoog. Geschikt voor snel optakelen van fietsen - Luxe design uitvoering - Zeer eenvoudig in gebruik - Slimme compacte oplossing in . Dit spijker- en nietpistool heeft een universele DIN. Categorie Werkplaatsinrichting van veiling Tweewielerzaak en Schoenen te Deventer op BVA Auctions.


Om hierin te boren is een goede pneumatische boormachine noodzakelijk. Boven de fietsenberging bevindt zich één woning. Maximale montage-hoogte 4m.


Niet zomaar een fietslift , maar een fietslift die tot in de details is afgewerkt, en door slimme details voorkomen dat er schade aan uw vloer of fiets ontstaat bij het. Met bevestigingsmateriaal. Fietsliften online kopen in de webshop Datona. TOM elektrische fietslift VEH1zilver 230v. TOM hijsbanden voor fietslift VEH1per stuks.


Jij gaat daarvoor een testopstelling maken. GRS FIETSLIFT ELECTRISCH 150KG GELUIDSARM. GRS SUPER FIETSLIFT ELECTRISCH ZW. Specification maximale belasting: kg maximale hoogte: m Files Handl. High quality racing bikes KUOTA, GITANE, CUBE, GRANVILLE etc.


Deze RVS minibrad nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts