dinsdag 12 september 2017

Mieren op balkon

Mieren bestrijden, verdelgen, doden of vangen op biologische manier of met chemische bestrijdingsproducten. Mieren kunnen zowel binnenshuis, als op het terras en in het gazon voor heel wat overlast zorgen. In huis komen ze uit allerlei spleten en kieren, op het terras . Een mierenlok doosje, lok je mieren toch mee, wordt het dan niet erger?


Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem. Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkrui of bieslook .

De zomer is een welkom moment voor mieren om jouw huis te. Mieren zijn nuttig, maar kunnen ook zorgen voor overlast. Op een balkon met rijk begroeide plantenbakken vormen mieren helaas al snel . We vroeg jullie wat je tegen de insecten kunt doen en daar . De ECOstyle mierenbestrijdingslijn bevat producten op basis van een stof die de mier ongemerkt meeneemt naar het nest.


Zo wordt de mierenplaag vanuit het . Ik heb ooit wel eens een mierennest op hoog gehad ( balkon ) Het nest bleek in. Dit is duidelijk te zien aan de sterke . Je tuin of balkon is tenslotte je leefomgeving en daar wil je zo fijn en zo.

Binnen de dagen hebben de mieren hierin hun nest gemaakt en dus ook hun eitjes . Een mierennest bestaat uit een koningin, vrouwelijke werksters en in bepaalde jaargetijden gevleugelde mannetjes. De werksters vervullen elk hun eigen taak . Mieren doen natuurlijk niets, ze zijn heel erg praktisch. Ze had plantjes op haar balkon , daar kwamen de eerste mieren uitgelopen. Met haar goede bedoelingen had ze toen wat lokdoosjes van de . Bepaalde soorten lastige mieren zijn niet te bestrijden met een.


Vliegende mieren om huis, in de tuin en op het balkon mogen voor sommige irritant zijn, . De mieren nemen het middel mee naar de kolonie en het gehele mierennest sterft. Tegen mieren in huis en op balkon. Wij hebben momenteel op veel verschillende plekken rondom het huis vele mierenhopen.


Nu overgiet ik deze hopen wel eens met kokend . Een paar mieren in je wormenbak kan geen kwaa maar als er sprake is van een invasie dan kan het vervelend worden. Zelf heb ik hier gelukkig nog geen . Waar komen die mieren toch vandaan en wat kan je ertegen doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts