dinsdag 10 oktober 2017

Beeren t shirts

IJzersterk en voordelig, extra lange T- shirts van 1 katoen. Leverbaar in diverse kleuren en maten. Met een ruim assortiment op het gebied van ondergoed en T-shirts vindt u altijd wat . Alles op voorraad en gratis verzending vanaf euro. Diepe V-hals in kleuren, Bij knoopjes open zie je geen T- shirt.


Goede kwaliteit en de perfecte pasvorm.

T- Shirts , Longsleeves , Singlets , Sleeveless en Boxershorts. De lange shirts zijn fijn om de onderkant gemakkelijk in je broek te houden. Zo valt het niet op dat je . Diverse modellen v hals, diepe v hals en ronde hals. Het shirt wordt nauwsluitend gedragen.


Deze hypo-allergene Boru Bamboo producten zijn . Aansluitend heren t- shirt met een diepe V-hals en korte mouw. Hals blijft goed in model en daardoor is het shirt zowel als hemd .

Bent u op zoek naar een nieuw T- shirt ? All orders are custom made and most ship worldwide within. Naast een ruim assortiment in heren t- shirts hebben wij ook veel extra lange t- shirts. Wanneer je de normale lengte van t- shirts niet prettig vindt om te dragen. Het klapstuk uit de collectie van Beeren. Dit shirt is enorm bekend en populair.


Het is gemaakt van gekamde katoen en heeft een mooie aansluitende pasvorm . Bij Kinderondergoed bestelt u gemakkelijk en veilig jongens shirts. Zowel de hals als de armsgaten zijn afgezet . Licht aangesloten belijning. Bestel hier uw Shirts en hemden - Ruime keuze met Gratis verzending - Al 10.


Shirts met gratis verzending voor dames, heren en kids. Beeren Bodywear T- Shirt met normale V-hals. Ideaal voor onder een trui.


Voordeelverpakking van stuks aansluitende heren T- shirt met korte mouw, zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib (1 katoen). Ruime collectie ondermode voor dames, heren, jongens en . Het t- shirt zit heel mooi aangesloten en is ideaal voor onder een polo of. De halslijn en armsgaten zijn afgezet met een boord.

Met korte mouw en ronde hals. Zonder zijnaden ideaal voor onder een overhemd. U kunt kiezen uit diverse modellen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts