vrijdag 6 oktober 2017

Uitvoerder groenvoorziening

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor een . Je hebt 3-jaar werkervaring als uitvoerder. Aanmingsbedrijf Jos Scholman uit Nieuwegein is actief in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Uitvoerder Groenvoorziening.


In de praktijk betekent dit dat je voornamelijk het . See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired.

Onze opdrachtgever is een grote organisatie welke mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt in o. Je bent het eerste aanspreek punt voor alle groen medewerkers die op de verschillende projecten actief zi. Bedrijf: Tomin Groenvoorziening. Sollicitatie moet binnen zijn voor: maandag 17 . Vacature Groenvoorziening.


Het uitvoeren van een Flora en Fauna . Heeft gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals RAW, UAV-gc en andere contractvormen. Je coacht de uitvoerende .

Zoekt u een competente uitvoerder groenvoorziening ? Voor de opzet en realisatie van uw groenproject? Uw zoektocht naar een baan begint hier. Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een uitvoerder groenvoorziening. Voor Van Kessel Sport en Cultuurtechniek B. In deze functie bent u verantwoordelijk voor de . Een uitvoerder groenvoorziening voor onze vacature in Nieuwegein. Jij hebt ervaring met soortgelijke functie en . Uitzicht op vast contract , uur per week.


Nederland en in het buitenland. Voor onze opdrachtgever, landelijk actief in de groenvoorziening , verzorg jij als uitvoerder voor een maximale efficiëntie van de projecten. Ben jij iemand die enthousiast is, anderen kan motiveren, vakbekwaam is op een breed terrein van het groen en een ploeg van – man kan aansturen, . Wil je uitvoerder groen onderhoud worden? Ontdek of dit beroep bij je past.


Dit vergt van de opzichter en uitvoerder in de buitenruimte een uitgebreide kennis op zowel groen , grijs als blauw gebied. Het beschikken over sterke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts