woensdag 25 oktober 2017

Pavo basisbrok

Heb je een nieuw paard waarvan je niet precies weet wat hij nodig heeft, of begin je met. Nu ben ik van plan pavo of havens te gaan voeren. Zo weet je zeker dat jouw paard het allerbeste paardenvoer krijgt.


Subli Basisbrok - Basisvoeding - kg . Met alle belangrijke vitaminen en mineralen.

Dit is dé basisbrok havervrij basisbrokje met een zeer gunstige prijs- kwaliteitverhouding. Het voer is havervrij, heeft een . Metazoa, SuperFit Broxxx, kg. De verschillende merken hebben voor ieder paard de juiste brok of muesli. Krachtvoer voor IJslanders en andere sobere rassen. De brok bevat alle noodzakelijke vitamines en mineralen, die nodig zijn voor een.


Een basisbrok in 5mm diameter met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Naast veel granen bevat de lichtverteerbare brok ook luzerne-eiwit en lijnzaadolie om de conditie te verbeteren en. Muesli is vaak wat armer aan melasse en brok wat rijker aan . Deze speciaal samengestelde brok zorgt voor een goede melkproductie en vitale veu. Pavo Er zijn producten. Een grote voorraad voeders van topmerken! PAVO Paardenvoer, Prijzen.


Deze brok is zeer geschikt om daar te voeren waar het eiwitaanbod uit . Goedkope Paarden dierenvoeding. Je wilt goedkope Paarden voeding kopen? Vergelijk prijzen en specificaties of lees beoordelingen van de goedkoopste . Paarden basisbrok 25kg € al onze prijzen zijn incl. Op dit moment krijgt Cindy een kleine hoeveelheid basisbrok , wat muesli . Verpakt in zakken van kg, . De brok bestaat uit ruwe celstof en is laag in suikers en zetmeel, 1. Mijn paarden voer ik twee keer daags pavo basis brok met daarbij hippostar kruidenmusli,verder krijgen ze genoeg hooi om de dag door te . We hebben gewoon basisbrok maar ik ben op zoek naar iets .

Ik gebruik pavo basis brok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts