donderdag 5 oktober 2017

Stop de plofkip

Plofkip is een eindeloos doorgefokt kippenras bedoeld om in slechts zes weken zo veel mogelijk vlees te produceren. Stop de plofkip met een eenmalige donatie van €3. Fastfoodketens zoals Kentucky Fried Chicken serveren nog steeds enorm veel plofkip, terwijl de kippen een . De goedkope kipfilet in het schap van de supermarkt is eigenlijk een dier dat een rotleven heeft gehad . Wakker Dier: stop de plofkip ! Plofkip (zelfs Woord van het Jaar!) en middels een multimediale naming, faming .

In de supermarkten vind je veel goedkoop vlees. Plofkippen hebben geleefd in vreselijke omstandigheden! Niemand wil dit zelf meemaken!


Als die kip het toch met de dood moet bekopen, kunnen we dan niet op zijn minst zorgen . Supermarktketen Jumbo heeft vanaf maandag kippenvlees in de . De bekende sandwichketen Subway stopt met plofkip in de Verenigde Staten. Het is een kuiken dat in zes . STOP MET PLOFKIP PER DIRECT.

Van alle dieren die in Nederland voor vlees worden gehouden, scoort het vleeskuiken het slechtst op dierenwelzijn. Want dat er nog steeds plofkip in de supermarkt ligt, . Plofkip , directly translate means exploded chicken. A voice says: “ stop the plofkip at Albert Heijn and Jumbo”. Ondertussen is te zien hoe verschillende . Consument bepaalt het einde van het plofkip-tijdperk.


Ondanks alle campagnes liggen de plofkip en kiloknallers nog altijd volop in. Nu de drie grote supermarkten de plofkip in de ban doen is bijna de helft van de Nederlandse kipconsumptie in één klap plofkipvrij. Heel Nederland weet inmiddels wat een plofkip is. En ook het begrip kiloknaller zal bij veel mensen bekend in de oren klinken.


Deze kippen hebben een ellendig . Bijna procent van de kipvleeswaren in de supermarkt is plofkip. Humankind has not woven the web of life. We are but one thread within it.


All things are bound together. Zelfs plofkip heeft minder zere poten, maar de uitloopkip is bang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts