dinsdag 17 oktober 2017

Eext natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats Hillig Meer ligt in het prachtige bosgebied van de Hondsrug in Drenthe, vlakbij Assen. Vrijwel iedere begraafplaats in kaart. Een eeuwigdurende rustplaats, midden in de Drentse natuur.


Annetje Braat te stoppen als beheerder van natuurbegraafplaats Hillig Meer. Een natuurbegraafplaats is een begraafplaats waar de graven zijn gesitueerd op een. EEXT - Een paar honderd belangstellenden bezochten vandaag de open dag van nauurbegraafplaats.

Voor Landgoed Heidehof is ter ondersteuning bij de uitvoering van. Nadat de stichting Begraafplaats Anderen Eext en Eexterzandvoort was opgericht heeft deze voor euro de begraafplaats verworven. Een begraafplaats runnen is niet echt iets waar andere ondernemende dertigers jaloers op zullen zijn. Tot Chris Schreve, directeur van . Postadres, Provincialeweg 2. Geïnteresseerden zijn welkom op de Provincialeweg in Eext vanaf 12.


Partner voor duurzaam natuurbegraven. Neem deel aan een rondleiding over de natuurbegraafplaats Eext. Wie voor een natuurbegrafenis kiest, krijgt een eigen plekje midden in de natuur.

Op deze dag wordt de oude bomenlaan . De grootste natuurbegraafplaats van ons lan Hillig Meer in Eext (hectare), wordt met nog eens negen tot tien hectare uitgebreid. De natuur is leidend op de begraafplaats. In Hillig Meer bij Eext is het dan ook toegestaan om zwerfkeien als . Benieuwd naar hoe begraven en een uitvaart ook anders kan? Neem dan vooral een kijkje bij natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext.


Twente krijgt eerste grote begraafplaats in de vrije natuur. Vanaf die dag kunnen mensen een graf kiezen midden in de natuur. Toen realiseerde hij namelijk een natuurbegraafplaats op Landgoed Heidehof in het Drentse Eext.


We willen buurtbewoners dan ook . Commerciële begraafplaats , 1graven per ha. Nederlan Hillig Meer, in Eext. RTV Drenthe – stapje voor stapje zullen . De dag mocht op grote belangstelling rekenen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts