donderdag 12 oktober 2017

Spinnen doden

Spinnen doden trekt immers meer spinnen aan. Dat zegt Koen Van Keer, spinnenspecialist van Natuurpunt, aan VTM Nieuws. Hoewel ze er vaak eng uitzien, zijn de meeste spinnen ongevaarlijk en juist nuttige gasten in je huis. Ze helpen je huis vrij te houden van . Pak jij ook altijd meteen een boek of de stofzuiger als je een spin ziet wandelen in je woonkamer?


Of nog erger: in je slaapkamer?

Hoe nuttig spinnen ook zijn, in mijn bad en slaapkamer heb ik ze liever niet. Maar hoe krijg je ze makkelijk weg? Het feit dat er spinnen in huis zitten, betekent dat er ook prooien zitten zoals insecten. Een spin doden heeft ook averechts effect.


Met een vliegen mepper of gewoon een spatel hem doden. Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen beschikbaar om zelf spinnen te bestrijden, zoals spinnenvangers en spinnensprays. Ik vind spinnen doodeng en al snel groot, maar deze bij mijn bed was echt huge. Ik greep mijn deo en bleef spuiten tot hij .

Als eerst moeten we oplossingen proberen te vinden om de insecten zonder te doden naar buiten te brengen. We moeten ons best doen om . In het Australische Hallett Cove dacht een man een spin in zijn huis dood te meppen met een bezem. Maar in plaats van één dode spin , liepen er ineens . De blaadjes worden weer oranje en de lange . Want spinnen doden trekt net meer spinnen aan. Dames en heren, de spinnen zijn in het land. Rond deze tijd van het jaar kruipen die . Volgens spinnenspecialist Koen van Keer trek je namelijk meer spinnen aan door ze te doden.


Dat laat hij weten aan VTM Nieuws. Honderden doden na omslaan ferry bij Tanzania. Als mensen spinnen in huis zien, is de eerste reactie vaak om de kleine wezens plat te slaan.


Veel mensen zijn bang voor spinnen , maar ze doodmaken is niet . Hieronder geven we een overzicht van de meest voorkomende soorten en enkele tips om ze buiten te houden. Toch zijn zij onze bondgenoot. Bewoner en spin hebben namelijk dezelfde vijand: insecten. Je zal het misschien al gemerkt hebben, maar nu de temperaturen dalen verlaten de meeste spinnen hun web om warmere plaatsjes op te .

Gewoon lekker laten zitten, die spinnen doen vanzelf hun best om bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts