woensdag 4 oktober 2017

Hedera struik

Deze Hedera klimt niet, maar groeit bolvormig uit tot een dichte struik. De Struikhedera wordt opgekweekt uit het . Hedera bloeit in september en oktober en vormt dan . Deze plant is ontzettend veelzijdig. Hij klimt en groeit niet echt meer.

Gebruik: groep, blokbeplanting. Habitat: woon- en werkomgeving, bosran droge . Dichtvertakte, bossige struik met een brede, bolvormige groeiwijze. Het donkergroene blad is . Deze Araliaceae heeft een maximale hoogt van . Hij gedraagt zich meer als een struik en . Deze struikklimop is een middelgrote, . Bolvormige struikklimop voor beschaduwde plaatsen.

Hedera helix Arborescens is een struikvormige klimop. Bloeit vanaf augustus met groenachtig witte . Brede bladhoudende struik tot 1. Hedera arborescens helix colchica Fall Favorite Struikklimop. In de winter vormt de Hedera.


Een traag groeiende, niet klimmende struik met blinkend groene,. De plant kan een hoogte van meter bereiken, . De bloei in de herfst, gevolgd door zwarte bessen, is de belangrijkste . Bij kwekerij online voor de beste prijs, kwaliteit én snelle levering! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Deze heester heeft maar weinig bijzondere . De struik blijft in de winter ook groen. Mooie, sterke tuinplant met mooie eigenschappen. Bovendien goede nectarplant voor de bijen in het najaar!


Mijn buurman vindt dat Hedera geen plant is maar een struik of heester. Ik heb verschillende malen voor het plaatsen van het hekwerk met de . Binnen 2-werkdagen bezorgd!

Geschikt voor iedere standplaats en elke . Vogels, vooral houtduiven, mogen in de wintermaanden graag de zwarte bes- sen van . Dit hedera struikje is 21cm groot en heeft een insteekdraad. Met bladeren een mooi vol bosje, en een doosnede van 25cm. Ook erg mooi te combineren met . Klimop ( Hedera ) die struikvormig groeit, is een aanwinst in elke tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts