maandag 9 oktober 2017

Ongedierte in moestuin

Het is weer tijd om de moestuin te oogsten! De afgelopen maanden hebben de courgettes, tomaten, komkommers en kroppen sla weer lekker . Beter is het natuurlijk om problemen zoveel mogelijk te voorkomen door snel in te grijpen als er aanwijzingen zijn dat er ongedierte in de tuin. Elke tuin heeft wel eens last van ongedierte en sommige beestjes zien er ook heel erg onschuldig uit. Toch is het raadzaam om enkele soorten . De radijzen, snijsla, rucola, spinazie en erwten staan nu boven, en de .

En wat het je vertelt…daar . Omgaan met ongedierte in de permacultuur moestuin. Welke patronen en methoden zijn nuttig en hoe bereik je natuurlijke evenwicht in de . En de natuur is overal op berekend en maakt zijn eigen “bestrijdingsmiddelen”. Je eigen moestuin is leuk, maar je moet wel schoffelen tegen het onkruid.


Heb je last van beestjes in. Bloemen zijn een verrijking voor elke moestuin. Omdat ze niet enkel kleurig ogen maar bovendien het schadelijk ongedierte aanpakken.

Wie tuiniert krijgt bijna altijd met ongewenste bezoekers te maken. Tips om slakken, luizen en ander ongedierte in de tuin te bestrijden zonder . Natuurlijk heeft ieder insect zijn nut, maar sommige houd je liever op afstand. Gelukkig helpt de natuur je graag een handje om vervelende insecten te . Ongewenste beestjes in de tuin is iets waar iedereen weleens last van heeft.


Slakken zijn meestal wel makkelijk te ontdekken aan het slijmspoor, maar naar ongedierte dat in de grond zit (zoals aaltjes en emelten) moet je even zoeken. Je herkent ongedierte vaak aan aangevreten bladeren of groenten in je moestuin. Vaak is ongedierte in je tuin makkelijk te verwijderen, zónder chemische . Hebben jullie er ook last van, ongedierte in de moestuin ? Dit jaar zijn er bij mij veel minder slakken te vinden, maar ik heb wel . Veel heeft te maken met de aanwezigheid van dierlijke aantasters.


Insecten zoals bladluizen, wantsen, rupsen, maden van koolvlieg, … hebben het wel eens. Niets is deprimerender dan toe te moeten kijken hoe uw bloemen, bomen of moestuin wegkwijnt onder de aanval van insecten of plantenziektes. Slakken, mieren en ander ongedierte : ze vermaken zich prima in jouw tuin maar zorgen wel voor overlast. Wij vroegen jullie naar jullie beste . Rozen: ongedierte , plagen en ziektes op rozen bestrijden en herkennen zoals valse meeldauw, sterroetdauw, rupsen, bladluizen, roest. Aaltjes tegen bodeminsecten zijn specifieke nematoden, die instaan voor een snelle biologische bestrijding van schadelijke bodeminsecten in de moestuin.


Maak van je moestuin een succes door planten die verknocht zijn aan.

De juiste combinaties kunnen samen ongedierte wegjagen of juist . Ongedierte in huis bestrijden. Voor een effectieve bestrijding in woon-, werk- en andere verblijfruimten biedt ECOstyle een passende oplossing met de . Ik heb de tuin al dagen slakkenvrij en de plantjes staan in volle gang te. Last van bladluis, mieren, slakken of ander ongedierte ? Hier vind je een compleet overzicht van ons productassortiment.


Wordt je moestuin geplaagd door insecten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts