woensdag 11 oktober 2017

Docent groen vacature

Docent Groen Vmbo vacatures. De beste jobadvertenties in Trovit. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Heb jij groene vingers maar ben je vooral een sterke pedagoog? Voor een school voor Praktijkonderwijs zijn wij per direct op zoek naar een . Heb je een achtergrond binnen de groensector, .

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door uitstekend . Ben jij een docent met groene vingers en wordt jij . See this and similar jobs. Vacature : CITAVERDE College zoekt voor locatie Heerlen kandidaten voor de functie docent profiel Groen. Groenhorst Velp is een kleinschalige groene school met 3vmbo leerlingen en 2mbo leerlingen. Het mbo verzorgt de richtingen Bloemsierkunst, Styling . Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacature betreft lessen in het nieuwe onderwijsprogramma groen voor het VMBO.


Het betreffen zowel tijdelijke als reguliere vacatures voor komend schooljaar.

Als docent Groen verzorg je vakken in de volgende richtingen:. Wij zoeken een docent groen praktijkonderwijs in Omgeving Hoogeveen. Daan heeft de leukste vacatures ! Op een regionaal college voor VMBO en MBO is een vacature ontstaan voor een docent Groen en Tuinontwerp voor – Fte, tijdelijk en . Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . De Onderwijsspecialisten Arnhem. Nederland en in het buitenland.


We zijn op zoek naar een docent (studerenden worden ook uitgenodigd om te solliciteren) die per direct inzetbaar is voor lessen binnen de . Kom werken bij Start People! Brixs Onderwijs is per direct op zoek naar een docent groen voor op een VSO school in de omgeving van Oisterwijk. Onderwijstalenten is hèt platform voor een loopbaan in het bijbelgetrouw, christelijk onderwijs. Voor de invulling van deze vacature zijn wij op zoek naar een docent die : Beschikt . Gevraagd Groenvoorziening vacatures beschikbaar op Indeed.


Zit het lesgeven in jouw DNA? Weet jij alles van mens, milieu en natuur? En kan jij ook nog eens goed overweg met VMBO-bk leerlingen?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld. Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent?

Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. De vacatures op het gebied van docent Groen kunnen nogal verschillen van inhoud. Daarom horen we graag van jou waar je kwaliteiten liggen en wat voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts