woensdag 18 oktober 2017

Planten moderne tuin

Zie jij het liefst moderne tuinen ? Ontdek hier welke planten het best passen in een moderne tuin. Een moderne tuin kenmerkt zich door eenvou ruimte, pure vormen en plantvakken met één soort. Prachtig dus als jij zelf niet echt . Daardoor kunnen we toch heel goed sfeer brengen in moderne tuinen. Witte plantenbakken zien we vaak terug, maar denk ook aan verhoogde borders, .

Moderne tuin design realiseer je met de aanplanting van bijvoorbeeld bomen en hagen en met strak gesnoeide planten. Ook struiken en planten met originele . De moderne tuin heeft meestal meerdere zitmogelijkheden. Net als grote plantenbakken , . Een strakke vijver kan een sfeervol element vormen. De tuin in Barendrecht mist kleur, dus zorgt Lodewijk voor een mooie mix aan kleurrijke bloemen en planten. Door de beplanting eerst uit te zetten, kan hij al . Doe inspiratie op wat betreft materialen, vormen, kleuren, het gebruik van planten en de combinatie van een tuin en huis.


Het is belangrijk dat de moderne tuin.

Wellness garden with pool Barendrecht: moderne Tuin door ERIK VAN GELDER. Vaste planten tuin in Houten: landelijke Tuin door Mocking Hoveniers. Veel moderne tuinen van tegenwoordig bevatten te weinig beplanting. Hoe je deze planten snoeit vind je bij buxus snoeien en taxus . Zelf een landelijk moderne tuin ? Hieronder vind je een planten - en materialenlijst. Natuurlijk kun je ook de hulp inschakelen van De Jong . Dat kunnen hagen of bomenrijen zijn, in vorm gesnoeide planten of planten met een bijzondere vorm of.


Strakke lijnen zijn kenmerkend voor de moderne tuin. De lijnen vanuit het huis komen terug in een moderne tuin. De beplanting heeft ongetwijfeld de grootste invloed op de uitstraling van een tuin. Planten voor moderne tuinarchitectuur. Richtprijzen, tips en inspiratie voor uw strakke tuin vindt u hier.


Bij het ontwerpen en aanleggen van een moderne tuin komt veel meer kijken. Bekijk de mooiste tuinen - groot of klein - en laat je inspireren door originele plantencombinaties. Een wolk van groene grassen onder kleurige vaste planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts