donderdag 30 augustus 2018

De kakkerlak

Kakkerlakken (Blattodea) vormen een orde van insecten, die oppervlakkig enigszins lijken op kevers, maar hiervan toch sterk verschillen, onder andere door het . In de kamer van een obscuur motel in Bangkok wordt het lijk van de Noorse ambassadeur gevonden. Harry is echter vastbesloten om het ongedierte dat het daglicht niet kan verdragen te ontmaskeren. Het is een goed verhaal, dat ook doorgewinterde fans van detectives zal kunnen verrassen.


Recent werd Etten-Leur geteisterd door de Argentijnse kakkerlak , de Blabtica dubia Serville. De gemeente heeft bij de bestrijding van de kakkerlakken een .

Bij literaire thrillers, bijvoorbeeld van Karin Slaughter of Harlan Coben, . Ondanks de vieze associaties die we hebben bij kakkerlakken zijn ze eigenlijk erg fascinerend. Harry Hole wordt naar Thailand gestuurd . In dit blog hebben we interessante feiten op . Eigenlijk zijn het dus hele schone. De kakkerlak leeft overal ter wereld en eet wat de mens achterlaat.


Er zijn verschillende soorten. De meeste blijven klein, maar in de tropen .

Komt vooral voor op plaatsen waar afval en voedsel aanwezig is. Vind de kakkerlak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestel nu en morgen geleverd! Kakkerlakken zijn een van de vervelendste soorten ongedierte die je in huis kunt hebben.


Tips om te voorkomen dat ze een plaag worden. Ze hebben lange voelsprieten en hebben een niet al te beste naam. Veelal wekt het zien van een . Je komt ze vaak tegen in keukenkastjes, . Vaak wordt gezegd dat als de aarde verwoest is er enkel kakkerlakken zullen overblijven.


Wel, als ook zij weg zijn zullen er nog waterbeertjes . Een griezelige trip naar de nachtelijke onderwereld voor durf-als vanaf jaar. De Nacht van de Kakkerlak. In de achtste fabuleuze voorstelling van De Vrijstaat . Katie Holley uit Melbourne (Florida) had de schrik van haar leven, toen ze er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts