maandag 20 augustus 2018

Pefc hout

PEFC is een internationaal keurmerk voor hout (producten) en papier. PEFC -gecertificeerde hout , papier of karton . De PEFC -boscertificatie geeft de garantie dat het hout (of het afgeleide product) een legale en duurzame herkomst heeft. Door certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond.


Wilt u hout kopen met het PEFC keurmerk? Wij geven bij al onze planken, palen, liggers en schermen aan welk keurmerk het artikel draagt.

Welke producten, Naast hout , grafisch papier, verpakkingspapier, hygiënisch en . Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes ( PEFC ). Uit een gecertificeerd bos kan PEFC gecertificeerd hout worden geoogst. De vezels die gebruikt worden voor de productie van het papier, moeten . Stichting De Marke Venray, Algemene Vereniging Inlands Hout en Biomassa . De Nederlandse Overheid heeft via de Toetsingscommissie Inkoop Hout (TPAC) vastgesteld dat PEFC internationaal voldoet aan de Nederlandse inkoopcriteria . Dit programma werd al snel gesteund door de verschillende actoren die . FSC- of PEFC - gecertificeerd hout is een natuurlijke, hernieuwbare grondstof met vele troeven.

Deze labels zeggen niets over de kwaliteit van het hout , maar . Wereldwijd staan bossen onder druk. In heel wat delen van de wereld verdwijnt de bosoppervlakte met rassen . FSC is een label of keurmerk op een hout - of papierproduct dat aangeeft dat een product afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Het FSC label garandeert . LTL Woodproducts heeft PEFC gecertificeerd hout.


Bekijk hier onze certificaten en informeer naar ons assortiment PEFC en FSC gecertificeerd hout. FSC voor aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout. We zien een toenemende vraag naar FSC en PEFC gecertificeerd hout. PEFC Belgium, het label voor duurzaam bosbeheer ( hout - en papierproducten), heeft een nieuw filmpje uitgewerkt voor het grote publiek.


Dat geeft u de garantie van het allerbeste duurzame hout ! En omdat wij ons hout zelf inkopen verzekeren . Alle ingekocht hout in projecten van Heijmans Utiliteit en. Woningbouw moet duurzaam zijn, dat wil zeggen FSC of PEFC. Europese boseigenaren hebben het PEFC -label ontwikkeld om erop toe te zien dat er op duurzame en verantwoorde wijze wordt omgegaan met bossen en de . Inleiding PEFC en FSC: Wat zijn de verschillen?


Door te kiezen voor producten als hout en papier uit duurzaam beheerd bos wordt grootschalige vernietiging . REINÆRDT levert deuren gemaakt van PEFC gecertificeerd hout.

Bekijk ons PEFC certificaat en lees wat dit precies betekent. Wie verantwoord wil consumeren en zijn steentje wil bijdragen voor de toekomst van onze bossen, kiest voor houtproducten met . De maat is bepaald in de zagerij, waarbij rekening. Hout is niet alleen een belangrijk bouwproduct, het is ook een. Momenteel zijn er twee gangbare labels voor gecertificeerd hout : FSC en PEFC. Handige publicatie maakt duurzaam aankopen eenvoudiger Gids met PEFC - gecertificeerde bedrijven voor gelabeld hout en papier.


Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC - hout. Gegarandeerd milieuvriendelijk dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts