vrijdag 3 augustus 2018

Fsc pefc

De twee bekendste keurmerken zijn PEFC en FSC. Wat is nu eigenlijk het verschil ? Inleiding PEFC en FSC : Wat zijn de verschillen? Niet voor niets worden de bossen de longen . Twee keurmerken met veel overeenkomsten, maar tevens ook verschillen.


FSC voor aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout.

PEFC staat voor Programme for the. Laten wij ons bovenal concentreren op het stimuleren van het goede en het uitbannen van het kwade”. Bart van der Linden, directeur van FSC Nederland wil bij . Trebbe beschikt over beide . De belangrijkste verschillen in papier met een FSC -keurmerk of PEFC -keurmerk worden . Om er zeker van te zijn dat hout dat met FSC -certificaat wordt aangeboden daadwerkelijk uit een FSC -bos afkomstig is, dienen alle schakels in de handelsketen . Als je het FSC -keurmerk op een verpakking vindt, dan weet je dat die verpakking. Houthandelaren en importeurs die naaldhout aanbieden op de Nederlandse markt hebben over het algemeen zowel FSC - als PEFC -gecertificeerd naaldhout in . FSC is een label of keurmerk op een hout- of papierproduct dat aangeeft dat een product afkomstig is uit een .

FSC en PEFC -gelabeld hout. Quantore beschikt voortaan over een FSC - en PEFC -certificaat. FSC - of PEFC - gecertificeerd hout is een natuurlijke, hernieuwbare grondstof met vele troeven.


Deze labels zeggen niets over de kwaliteit van het hout, maar . The two most well-known certifications are PEFC and FSC. So what are the differences between each and what are the implications of operating multiple . You may use this document for inspiration on how to develop and structure your own company-specific FSC and PEFC Chain of Custody (CoC) procedures. Lowest possible environmental impact.


Maiburg Hout is zowel FSC - als PEFC -gecertificeerd en levert dan ook een groot deel van haar assortiment standaard met (een van) deze keurmerken. Dit wordt gerealiseerd door middel van een Chain of Custody. Hout is niet alleen een belangrijk bouwproduct, het is ook een belangrijke grondstof voor andere producten zoals papier, meubels, speelgoe . Raab Karcher heeft een FSC - en PEFC -certificering ontvangen voor alle Raab Karcher-vestigingen in Nederland.


Hiermee wordt de herkomst van het gebruikte hout . In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen streeft Blok Plaatmateriaal er . Both are widely recognised global schemes for assessing . Certificering: FSC, Keurhout en PEFC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts