donderdag 9 augustus 2018

Pyrethrum bijen

Pyrethrum is zeer giftig voor insecten. Vooral bijen zijn zeer gevoelig, vliegen zijn dat iets minder en nog minder geldt dat voor kakkerlakken, vlooien en kevers. Door de verstedelijking krijgen de bijen het jaar na jaar lastiger om te overleven.


Het valt bovendien al aardig op wanneer men kijkt in de natuur. In lage dosering zijn ze .

Het gaat om middelen op basis van pyrethrum , de verzamelnaam voor een. Drie argumenten dus: lieveheersbeestjes, bijen , en ongeboren babietjes, om. Bij VELT krijgen we ook regelmatig vragen over pyrethrum. Gevaarlijk voor bijen en hommels.


Sommige verwerkte vormen van . Carbolineum is schimmel- en insectendoden dus ook gevaarlijk voor bijen ! Het zal duidelijk zijn, dat een maaggif dàn alleen voor de bijen gevaarlijk kan. Bijen blijken van alle insecten de grootste bijdrage te leveren.

SPRUZIT VLOEIBAAR PYRETHRUM VLOEIBAAR LUIZENDODER, . Adix éja Herbario-Holwogtei. Flybusters vliegenbestrijding, dispenser starter set met dispenser, Ecobuster navulling en batterijen voor bestrijding van vliegen en insecten en insecten. Het product bevat plantaardige pyrethrinen.


Voor vissen en de meeste waterorganismen is pyrethrum zeer giftig en dus. Spruzit- R is bij een juiste toepassing onschadelijk voor de belangrijke (honing) bijen. Bij een juiste toepassing onschadelijk voor (honing) bijen. Goed te gebruiken tegen zwarte bonenluis op tuinbonen tijdens de bloei, omdat het middel ongevaarlijk is voor bijen. Snel werkend middel met zeer korte . Ter bestrijding van een groot aantal insecten, maar veilig voor bijen.


Een insecticide met acaricide werking op basis van natuurlijk pyrethrum met . Greenpeace onlangs naar stuifmeel en bijen. Natuurlijk gebruik je geen gif zeer slecht voor met name bijen. Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en . Jeroen, pyrethrum is ook vrij giftig voor bijen toch?


En ik mis koolzaad: cruciale gewas in discussie UK en Duitsland.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts