vrijdag 31 augustus 2018

Wat kun je doen tegen mieren in de tuin

Doe op een mierennest wat zout dan komen bijna alle mieren eruit en dan kokend. Bij last van mieren kun je koperdraad voor de dorpel van de deur spannen. Nog een milieuvriendelijke tip tegen mieren in de tuin : giet enkele dagen . In dit artikel zetten wij uiteen hoe je een mierenplaag in de tuin kunt uitroeien. Zelfs een waterijsje wat lekt op het terras is voer voor de mieren.


Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het mierennest te gooien. In de groep tuindingen kun je terecht met je vragen over jouw tuin. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Ze vinden altijd nog wel wat zoetigheid in een glas of een aantal kruimels op een bord.


Mieren weten vaak vanuit de tuin de weg naar een woning gemakkelijk te vinden. Zodra mieren aan je voedsel hebben gezeten, kun je ze beter maar weggooien, toch zonde. Zo gaat ook de kleine mier met zijn kolonie in jouw tuin hard aan de slag. Door preventief acties te ondernemen kun je voorkomen dat mieren op. Je kunt de kruiden vermengen met water of de route blokkeren met wat strooisel.


Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die . Wat voor kwaad doen mieren in de tuin eigenlijk? De beste bescherming tegen mieren is het weren van deze beestjes. Op plaatsen waar je mieren op afstand wil houden, kun je volgende bloemen planten of de bladeren ervan op het . Het kan zijn dat u er zoveel heeft dat u een tijdje moet volhouden en steeds herhalen. Mieren kun je als het ware verplaatsen door een potje met honing . Met de volgende tips kun je mieren heel goed preventief weren uit je huis:. Strooi wat koffiedik op de route die de mieren afleggen van je tuin naar je huis.


Mieren bestrijden voor veel mensen een lastig onderwerp, want wat te doen tegen. Pedaalemmers goed afsluiten helpt tegen mieren in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts