donderdag 2 augustus 2018

Kruiden in tuin

Verse kruiden uit de tuin zijn heerlijk om mee te koken. Hebben ze nu zon of schaduw nodig? En hoe zit het met bemesten? Muntblad in de thee en van tijm tot marjolein in het eten.


Van verse kruiden krijg je nooit genoeg. Kweek ze zelf in de tuin of in potten op het .

Geurige en heilzame kruiden uit je eigen kruidentuin, daar gaat niets boven. Plant geurige en lekkere kruiden in je kruidentuin. Kraakverse kruiden uit eigen tuin.


Het gebruik van verse kruiden tilt je warm of koud gerecht naar een hoger niveau. Ze brengen zoveel extra smaak aan jouw . Of de eerste sprietjes bieslook uit de tuin – de ideale lentebrenger. Er zijn zoveel lekkere kruiden om te snipperen! Met deze lijst kun je de soorten kruiden kiezen die bij jou en je tuin passen.


Bij kruiden kweken lees je hoe je ze kunt zaaien en kweken.

Nooit kruiden in huis als je ze nodig hebt? Kruiden doen het ook prima als bodembedekker en krijgen vaak mooie bloemen. Let dan op waar je de kruiden zaait of plant. Houd vooral rekening met hoog opschietende en laagblijvende kruiden. Heb je een tuin tegen een schutting of . Biologische Barbara Kruid (Barbarea Rupicola).


We hebben veel voor huis, tuin , terras en dier, waarbij alles wat groeit en . In de categorie lekker makkelijk. Je kunt allerlei kruiden in je moestuin zetten en bieslook is. Mooi meegenomen: aan veel kruiden komen mooie bloemen die ook nog eens eetbaar zijn. Je tuin of vensterbank ziet er meteen veel . Een overzicht voor kruiden op zonnige en minder zonnige standplaatsen.


Wil je mediterrane kruiden in je tuin , zoals basilicum of oregano, dan moet je daar wel een beschut en zonnig plekje voor hebben. Ben je een fan van lekkere verse groente en kruiden ? Maak dan een mini- moestuintje op je balkon met smakelijke kruiden in potten. Tuinkruiden zijn kruiden die kenmerkende geuren en andere eigenschappen hebben die ook smaken kunnen maskeren, maar ze worden tegenwoordig vrijwel . Het is lastig voorspellen welke kruiden het in je tuin goed doen.


Het beste advies: probeer het uit en begin met de kruiden die je het meest gebruikt.

Zelf heb ik altijd kruiden in de tuin staan, verdeel over voor- en achtertuin staan potten met kruiden die liever warm of koel staan, in zon of schaduw, maar die ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts